SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Dakikalık Bir Kayıpta 3 Tane Gol Var!"

0
Güncellendi - 2017-12-09 19:44:56
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Yardımcı Antrenörü Turgay Karslı, 3-2 mağlup oldukları Göztepe maçındaki 5 dakikalık bir kayıpta 3 gol yediklerini söyledi.

  Teknik direktör Erol Bulut’un maçın hakemi Ali Şansalan tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına çıkan Karslı, “85 dakika mücadele eden, oyunu hep kontrol eden, sahanın her yerine baskıyla var olmaya çalışan bir Malatyaspor’un 5 dakikalık bir kaybında 3 tane gol var. Tabi bu acı ama bu 5 dakikayı nasıl değerlendirebiliriz, dış etkenler var mıydı, yok muydu diye bakabiliriz. Ben çok fazla adres göstermeyeceğim burada herhalde herkes o adresin nereye çıktığını görüyordur. Çok belirleyici de olmak istemem ama bu hafta ve geçen hafta bu belirleyicilerin çok ön faktör olduğunu bugün daha da belirgin bir şekilde görmüş olduk. Hiç gol atmadan son haflarda gol atmadan puan alan bir takımın, bugün 2 gol atıp puan kaybetmesi de enteresan, bunu biz de düşünüyoruz. Oyuncularımızı kutluyorum. 90 dakika bu sonuca rağmen mücadele ettiler. Oyundan çıkan, oyuna giren arkadaşlarımız mücadelelerini sürdürdüler” dedi.

  Karslı, hakem yönetimini eleştirerek, “Hakemler konusunda Malatyaspor nedense mağduriyeti var. Bu hafta genç bir arkadaşımızla bunu yaşadık. Ama herhalde bunun genci ya da tecrübelisi fark etmiyor. Flaş yapıp geriye dönelim ve Akhisar maçını izleyelim, oradaki hakemin yönetimiyle buradaki hakemin yönetimi hepsi benzer, çakışan şeyler” ifadelerini kullandı.

  Karslı, bir gazetecinin ‘Yeni Malatyaspor savunması uzun boylu Yalçın’ın (Yalçın Ayhan) eksikliğini hissetti mi?’ sorusuna, “Mina da uzun boylu bir oyuncu. Onu oraya bağlamak çok yanlış. Oradaki pozisyon hatası mı yoksa oyuncu hatası mı, duran top oldu böyle bir pozisyonda gol yedik” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    YAPACAK BİR SEY YOK. ARTIK SIZ IKINCI YARI TAKIMDA REVIZYONA GIDIP EN AZINDAN DIREK OYNAYABILECEK 5 6 TANE TOPCU ALMALISINIZ. YOKSA ISIMIZ ZOR YALCIN AYHAN IN DURUMU DA ARTIK NETLIK KAZANSIN YADA KAMUOYUNA ACIKLAMA YAPILSIN SON MACLARDA TAKIMIN KONDISYONU DA DÜSÜYOR GIBI BUNA DA COZUM BULUN INSALLAH LIGI ORTALARDA BITIRIRZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (6 yıl önce)
    Takımda ciddi manada kaleci eksikliği var ertaç kötü ötesi bir kaleci,Farnolle neden oynamıyor halen anlamış değilim ?? ara transferde acil kalaci alınması şart,Bir stoper ve çok acil bir oyun kurucu ve kalitelesinden bir forvet şart bu takıma !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Üç tane duran top,üç tane gol ye ondan sonra başka adres verin ohhh ne güzel ,öbür maçlarda,eski solbekler filan oynar herhalde,bu maçta yanlış taktik,yanlış diziliş,al sana mağlubiyet..........orta sahada top tutan adamın ikiside yedek .....falan....... filan....
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Beyefendi laf söylemiş!.Acizliğin bu kadarınada pes doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)kernekliali isimli kullanıcı yorumuna
    HER ŞEYE MUHALEFET OLMA KERNEKLİ. KILIÇDAROĞLUNDAN NE FARKIN VAR? ALLAH İÇİN BİR TEK OLUMLU YORUMUN YOK! SIKINTIN NEDİR ANLAMIYORUM? ANCAK KURU KURUYA ELEŞTİRİ BAŞKA DA HİÇ BİR ŞEY YOK!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Kafa ile çıkılacak topa ayakla müdahale ediyor.Kalecimiz çizgi kalecisi.
    0
    0
    Yanıtla