SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Dil Biliyor, Aracısız Konuşuyor

0
Güncellendi - 2017-04-03 16:37:37
5 Dil Biliyor, Aracısız Konuşuyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı Teknik Direktör İrfan Buz, Türkçe dışında 5 dili daha konuşuyor.

Geçen sezon Yücel İldiz’in görevine son verilmesinin ardından göreve gelen ve başarısıyla takımı adım adım şampiyonluğa taşıyan Buz’un Türkçe dışında 5 dili daha ana dili gibi konuşması duyanları şaşırtıyor. Türkçe dışında İngilizce, Almanca, Sırpça, Makedonca ve Arnavutça konuşan İrfan Buz’un bu özelliği takımın yabancı futbolcularıyla iyi bir iletişim kurmasını da sağlıyor. Evkur Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı oyuncuları Amutu, Mba, Azubuike, Senegalli Dialiba, Fransız Ayite ve Pereira ile kendi dillerinde konuşabilen İrfan Buz’un İtalyanca ve Fransızca gibi yeni diller öğrenmek için de çalıştığı öğrenildi.

Almanya’da milli takımın küçük yaş kategorilerinde antrenörlük yaptıktan sonra Chrstoph Daum’un Bursaspor’da yardımcılığını ve tercümanlığını yapan Buz, tercümana gerek duymadan her yabancı futbolcuyla rahatlıkla iletişim kurabiliyor.

Başarılı teknik adam 2. sezonunu yaşadığı Evkur Yeni Malatyaspor’u TFF 1. Lig’de bitime son 8 hafta kala şampiyonluğa doğru adım adım yaklaştırıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sene o sene diyoruz efsane geri Dönüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    tercümanların parasınıda hakediyor desene
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulusi (6 yıl önce)
    Kalite anlatılmaz yaşanır.Bir etrafınızdaki takım ve hocalarına bakın,birde Malatyaspor takımı ve hocasına.Hiç bir şey tesadüfü değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onr (6 yıl önce)
    Bizim taraftarımız anlamıyor yorum yapıyor zamanında istifa diyorlardı hem adil gevreğe hem hocaya maçta yenmekte var yenilmekte hoca veya adil çıkıp oynamıyor sonuçta
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (6 yıl önce)
    İrfan Hoca Malatya için gerçek bir şanstır, Süper ligde de sonuca bakılmaksızın takımın başında olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (6 yıl önce)
    MAŞALLAH hocamıza...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Aldığın para sonuna kadar HELAL olsun hocam.
    0
    0
    Yanıtla