SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Evin Üzerine Çığ Düştü...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:05
5 Evin Üzerine Çığ Düştü...
A- A+ PAYLAŞ

 
Yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçeler arasında bulunan Pütürge'de, beş evin üzerine çığ düştü. Evlerden ikisinin çöktüğü öğrenildi. 
 
Söğüt Köyü'ndeki olayda,  çığ düşmesi sonucu Ali Uludağ ve İbrahim Uludağ isimli şahısların evlerinin çöktüğü,  Bayram Uludağ, Mehmet Karadeniz ve Vahap Karadeniz'in evinde ise çatlaklar oluştuğunu belirtildi. Köy Muhtarı Basri Karadeniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Çığ düşmesi sonucu ölen ve yaralanan olmadı. Köyde elektriklerde yok. Kaymakam'a konuyu ilettik, ancak ilgilenen olmadı. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dedi. 
 
KÖY YOLLARINDA DURUM
 
Etkili olan kar yağışı nedeni ile kapanan köy yollarından 104'ünün yolunun açıldığı ve Pazartesi günü itibari ile ulaşım sağlanamayan  köy yolu sayısının 220 olduğu bildirildi. 
 

Kapalı olan köy yollarının ilçelere göre dağılımı şöyle ; "Merkez 4, Akçadağ 41, Arapgir 27, Arguvan 30, Darende 13, Doğanşehir 8, Doğanyol 7, Hekimhan 29, Kale 9, Kuluncak 8, Pütürge 31, Yazıhan 7 ve Yeşilyurt 6." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız