SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Futbolcuyla Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatyaspor)'da, iç transferde 5 futbolcu ile sözleşme imzalandı. Bu arada Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi sona eren ve kalması için bazı girişimlerde bulunulan Ergun Cengiz'in, Süper Ligin yeni ekiplerinden Bucaspor'la anlaştığı ve bu takımın hazırlık kampına katılacağı bildirildi.

İç transferde Samet Yeniceli, Celal Çırpanlı, Adem Guduban ve kaleci Ergül Kurt ile 2 yıl, Yusuf Yağmur ile de 3 yıllık anlaşma sağlayan Sarı-siyahlı yönetim, kulüp binasında imza töreni düzenledi.

İç transfer çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan Futbol Federasyonu Sorumlusu Turan Kopal, "İç transferde 5 futbolcumuzla anlaştık. Birkaç futbolcumuzla daha görüşmelerimiz sürüyor. Bu futbolcularımızla tekrar görüşeceğiz. Teknik heyetimizle de hafta içerisinde bir imza töreni yapacağız" dedi.

Dış transferde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Kopal, "Dış transferde geniş kapsamlı bir şekilde araştırmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki hafta sizlere anlaştığımız futbolcularla ilgili bir açıklamada bulunacağız" diye konuştu.

Kopal, kamp çalışmaları hakkında da bir açıklamada bulunarak, "10-30 Temmuz tarihleri arasında Darende Tiryandafil Otel'de birinci etap kamp çalışmalarımızı yapacağız. Tesis sıkıntımız olduğundan dolayı ilk etap kamp dönemi için burayı uygun gördük. Yeni bir tesis için de görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bu görüşmelerimiz neticesinde yeni bir tesise geçmeyi ümit ediyoruz. Çünkü tesis, futbolcular için önemli bir faktördür. Dışarıdan transfer edeceğimiz futbolcuların öncelikle tesisi görmek istediklerini biliyoruz. İyi bir tesise sahip olduğumuz zaman herhangi bir problem yaşayacağımızı zannetmiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Kulüp Alt Yapı Sorumlusu Şahin Özer, ikinci etap kamp çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Özer, şunları kaydetti: "2. etap kamp döneminde Ankara Kızılcahamam'da Patalya otelinde Ağustos ayı içerisinde 20 günlük kamp dönemimiz olacak. Transfer edeceğimiz futbolcular ile her transferde iki yönetici arkadaşımızla birlikte sözleşme imzalanacak. Yönetim olarak birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecek. Başarı için tek yumruk olduk ve gece gündüz çalışacağız. Bu birlik ve beraberliğimiz takım içinde de sürecek. Bunun sonucunda da hakkettiğimiz, özlediğimiz Bank Asya 1. Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız