SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Gölet Bu Yıl Tamamlanacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:52
5 Gölet Bu Yıl Tamamlanacak
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, göreve yeni başlayan DSİ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy'u ziyaret etti. Elazığ'da bulunan Bölge Müdürlüğü binasında yapılan ziyaret sırasında Milletvekili Öz, Malatya ile ilgili projeleride gündeme getirdi. 
 
Görüşmeden sonra değerlendirme yapın Milletvekili Öz, 1000 günde 1000 gölet projesi kapsamında yapılan Yaygın Göleti, Hekimhan Kurşunlu Göleti, Doğanşehir Erkenek Göleti, Kuluncak Bıcır Göleti, Kuluncak Karaçayır Göleti ihalelerinin yıl sonuna kadar yapılmasının planlandığını belirtti. 
 
Darende Ayvalı, Doğanşehir Elmalı ve Hekimhan Budaklı göletleri için de proje ihalelerinin yapıldığını ve proje çalışmaların sürdüğünü söyleyen Milletvekili Öz , projelerin bitmesinden hemen sonra yapım ihalelerinin yapılacağını ifade etti. 
 
Projesindeki revizyon nedeni ile ihalesi fesholan  Yoncalı Barajı ihalesinin de ÇED onayından sonra yenileneceği bilgisini veren Ömer Faruk Öz, Boztepe Barajı sulama kanalları projesinin proje çalışmalarının bu yıl bitirileceğini ve 2013’de ihalesinin yapılmasının planlandığını söledi. 
 
Kapıkaya Barajı sulama kanalları inşaatının devam ettiğini belirten Milletvekili Ömer Faruk Öz, ayrılan 7 milyon ödeneğe ek olarak 15 milyon liralık bir ödenek kullanılacağını ve projenin 2013’de bitirilmesinin planlandığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız