SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Gün Sonra ''Kısmen'' Açık..

A- A+ PAYLAŞ

Sıtmapınarı ve Kız Meslek Lisesi kavşaklarındaki araç alt geçit inşaatının yanı sıra yağmur suyu drenaj şebekesi yapımı nedeniyle geçtiğimiz Perşembe günü 5 günlüğüne trafiğe kapatılan İnönü (İstasyon) Caddesi, bu sürenin ardından "kısmen" trafiğe açıldı.

Her iki kavşaktaki alt geçit ve yağmur suyu drenaj kanallarının ana cadde geçişi nedeniyle, İnönü Caddesi'nin 13 Ekim Perşembe gününden itibaren 17 Ekim Pazartesi gecesine kadar, İnönü Kapalı Çarşısı önü ile İstasyon Virajı arasında ulaşıma kapatılacağı açıklanmış, Perşembe günü bu doğrultuda uygulama başlamıştı.

Belirtilen süre içerisinde Kız Meslek Lisesi kavşağındaki çalışma tamamlanırken, bu bölüm ulaşıma açıldı. Bir yandan da Bu kavşak ile Sıtmapınarı arasında cadde boyunca devam eden yağmur suyu drenaj şebekesi döşeme çalışmaları yapıldı. Ancak, Sıtmapınarı Kavşağı'ndaki çalışmaların 6. gün olan Salı günü de tamamlanmaması nedeniyle, caddenin ulaşıma açık durumu "kısmi" olarak gerçekleşti. Sıtmapınarı kavşağı, tali güzergahlarla geçilerek ulaşım sağlanabildi.

Bu arada, Sıtmapınarı ile Kız Meslek Lisesi kavşakları arasındaki bölgede ana cadde üzerindeki kanal kazma ve künk döşeme çalışmaları nedeniyle daralan yolun bu durumuna karşın, bir de araç parkları yüzünden bu bölümde trafik güçlükle işledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız