SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 İlde Aynı Anda

A- A+ PAYLAŞ

4 ilde aynı anda bir araya gelen ve telekonferans aracılığıyla görüşen Turan Emeksiz (Malatya Lisesi) 1977 mezunları, dostluk ve arkadaşlık mesajları verdiler. 

 
Malatya, Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin'de okulun mezunlarının buluşmasıyla ilgili bilgi veren Turan Emeksiz 77 Mezunları Derneği Başkanı Yusuf Sümer Yalçın, "Turan Emeksiz 1977 mezunları olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Malatya'da bir araya geldik. Telekonferans aracılığıyla bu buluşmaları izliyoruz. Turan Emeksiz 77'liler olarak Türkiye'ye dostluk ve arkadaşlık mesajları veriyoruz. Geçmiş yıllarda yaşadığımız siyasi kargaşalar ve kavgaları, dostluk ve arkadaşlığa dönüştürdük. Bunun için herkesin bizi dikkatle izlemesini istiyoruz. Çok güzel bir topluluğumuz var. Her türlü dünya ve siyasi görüşü olan arkadaşlarımızla bir aradayız. Her şeyi paylaşıyoruz. Bu birlikteliği de Türkiye'ye mesaj olarak veriyoruz. İnşallah herkes bu mesajımızı alır. Bütün Turan Emeksiz mezunlarını kapsayan bir pilav günü düzenlemeyi planlıyoruz. Bizden önceki ve sonraki arkadaşlara da ulaşabilirsek, Malatya'da böyle bir projemiz var" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız