SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 İl'e Ayar Malatya'dan!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kurulan Ölçü ve Ölçü Aletleri Bölge Laboratuarı, faaliyetine başladı. Bölgedeki 5 ile hizmet verecek olan laboratuardaki hassas teraziye ilk kullanan ise Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe oldu.

Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe, Küçük Sanayi Sitesi’nde geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Ölçü ve Ölçü Aletleri Bölge Laboratuarını basın mensuplarına gezdirdi. Laboratuar binasının Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifince bedelsiz olarak tahsis edildiğini belirten Yumrutepe, laboratuarın Malatya ile birlikte Kayseri, Elazığ, Tunceli ve Sivas illerine hizmet vereceğini kaydetti.

Yumrutepe, laboratuarda terazilerin, akaryakıt ölçeklerinin, uzunluk ölçü aletlerinin ve akaryakıt tanker sayaçlarının kalibrasyonlarının yapılarak doğruluk derecelerinin ölçüleceğini belirti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Ali Evren'in de katıldığı tanıtım toplantısında Malatya Tüketici Eğitim ve Koruma Derneği tarafından Bayram Yumrutepe'ye tüketici sorunlarına karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı plaket verildi.

Tanıtım sonunda Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe, laboratuardaki hassas teraziye çıkarak kilosunu tarttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız