SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 İsim Ankara'ya Çağrıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:49
5 İsim Ankara'ya Çağrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 18 Ocak Pazar günü yapılacak olan 5. Olağan İl Kongresi’nde, başkanlığa aday oldukları bildirilen 8 isimden 5’inin Ankara’ya davet edildiği, bu isimlerin 7 Ocak Çarşamba günü parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşecekleri, bu görüşmeyle yeni il başkanının belirleneceği bildiriliyor. Belirlenecek tek isim, kongrede başkanlığa tek aday olarak katılacak ve seçilecek.

8 İSİM GÖREVE TALİPTİ..

AKP’de, milletvekilliğine aday adayı olduğunu, bu nedenle yeniden il başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Avukat Bülent Tüfenkçi’nin yerine, bu görev için İdris Boztaş, Avukat Özcan Çetin, Hakan Kahtalı, Nuh Poyraz, Nurettin Sert, İsmet Gürbüz Yılmaz, Mücahit Balin ve Mahmut Üner Özer’in adaylıkları konuşuluyordu.

Bu 8 isim, geçtiğimiz hafta Ankara’ya davet edilmiş, AKP Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ile görüşmüş ve Malatya’ya dönmüşlerdi.

5'İ YENİDEN ÇAĞRILDI..

Söz konusu 8 isimden Hakan Kahtalı, Avukat Özcan Çetin, Mücahit Balin, Nuh Poyraz ve İsmet Gürbüz Yılmaz’ın, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilmek üzere yeniden Ankara’ya davet edildikleri, İdris Boztaş, Nurettin Sert ve Mahmut Üner Özer’in ise davet almadıkları bildirildi.

Mevcut il başkanı Tüfenkçi ile birlikte davet edilen 5 il başkan adayının, Çarşamba günü Ankara’da Davutoğlu tarafından kabul edilecekleri, parti üst düzey yöneticilerinin de katılacağı bu görüşmelerde, il başkan adayının belirleneceği belirtildi.

AKP’de tek aday ve tek liste ile kongre yapma tercihi nedeniyle, Çarşamba günkü bu görüşmede belirlenecek ismin, bu partinin yeni il başkanı olacağı bildiriliyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız