SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Kayıp Aranıyor

A- A+ PAYLAŞ

Polis biri 55 yaşındaki evli bir kadının yanı sıra yaşları 15 ila 20 arasında olan 4 kayıp kızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

52 yaşındaki K.B. adlı şahıs, polise başvurarak, 19 yaşındaki kızı E.B.’nin sürücü belgesini almak için sürücü kursuna gittiğini ve geri dönmediğini, yaptığı araştırmada kızının ders arasında kurstan ayrılmış olduğunu öğrendiğini, araştırmalarına rağmen bulamadığını bildirdi ve bulunmasını istedi.

64 yaşındaki Ş.D. adlı şahıs da, 55 yaşındaki karısı N.D.’nin ablasının evine gittiğini ve 18.00 sıralarında oradan ayrıldıktan sonra geri dönmediğini, hayatından endişe ettiğini polise bildirdi.

56 yaşındaki A.B. adlı kadın da, 20 yaşındaki kızı A.B.’nin öğle saatlerinde ayrıldığı evlerine geri dönmediğini belirterek, kızının bulunması için polise başvurdu.

Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki S.D. adlı şahıs, akşama doğru gezmek amacıyla evden çıkan 16 yaşındaki kızı E.D.’nin geri dönmediğini, cep telefonuna ulaşılamadığını polise bildirerek kızının bulunmasını istedi.

Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki Ş.K. adlı kadın da, 15 yaşındaki kızı A.G.’den 26 Mart’tan bu yana haber alamadığını, kızının hayatından endişe ettiğini ve kızının bulunmasını istediğini polise bildirmesini istedi.

Polis kayıp kadın ve kızların bulunması için araştırmalarına başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız