SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Kişi Yakalandı, 1'i Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi’nde 3 silahın kullanıldığı kavgayla ilgili olarak yakalanan 5 kişiden biri tutuklanırken, bir kişinin de arandığı bildirildi.

5 KİŞİ YAKALANDI..
Fuzuli Caddesi’nde Cuma gecesi 23.40 sıralarında silah sesleri duyulması üzerine giden polis ekipleri, olay yerinde 8 boş kovan, 3 silah, 12 mermi bulmuşlar, daha sonra da olaya karışan 25 yaşındaki H.K., 22 yaşındaki M.Y., 23 yaşındaki M.S., 28 yaşındaki H.B. ile 19 yaşındaki M.C.B. adlı şahsı yakalamışlardı. Silahların patlaması sonucu M.D. ve H.G.’ye ait işyerlerinin isabet aldığı ve zarar gördüğü belirtilirken, adliyeye verilen şüphelilerden H.K. tutuklandı. Polis olaya karışan 28 yaşındaki M.E.Ö.’yü de arıyor.

KAPIYA ATEŞ ETTİ..
Aslanbey Mahallesi’nde de 21.15 sıralarında bir evin kapısı kurşunlandı. İfadesi alınan 43 yaşındaki A.Ö. adlı bayan, mahkemeden evden uzaklaştırma cezası alan eşi 47 yaşındaki K.Ö.’nün eve geldiğini, kapıyı açmadıklarını, bunun üzerine eşinin evin çelik kapısına 5-6 el ateş edip gittiğini bildirdi. A.Ö. ve oğulları S.Ö.’nün şikayetçisi olduğu olaydan sonra yakalanan K.Ö.’nün gönderildiği mahkemece serbest bırakıldığı bildirildi.

“SİLAH ÇEKTİLER.”
Cezmi Kartay Caddesi’nde 20.00 sıralarında 57 yaşındaki F.Y. ve komşusu M.K.’nin işyerlerinde bulunduğu sırada buraya F., M. Ve Ş.olarak bilinen kişiler ile tanınmayan bir şahsın geldikleri, işyerindeki cam tezgahı sopa ve sallamalar ile kırdıkları, işyerinin önünde bulunan 54 yaşındaki K.A. adlı şahısların sallama diye adlandırılan bıçakla vurmaları sonucu yaralandığı bildirildi. Polis araştırmayı sürdürürken, karakola gelen 25 yaşındaki M.A. ve 19 yaşındaki F.A. adlı şahıslar, bu işyerinde K.A., M.K. ve soyadını bilmedikleri D.adlı şahıslarca dövüldüklerini, bu şahısların kendilerine silah gösterdiğini de öne sürdüler. Polis olayla ilgili olarak M.A.ve F.A.’nın yanı sıra 37 yaşındaki D.Ç.’yi de gözaltına aldı. Soruşturmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız