SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Kişiyi Yaralayıp, Kız Kaçırdılar..

A- A+ PAYLAŞ

Hasanbey Caddesi'ndeki bir apartmanın önünde, bir genç kız, 5 yakınını bıçakla ve döverek yaralayan şahıslarca kaçırıldıktan bir süre sonra, elleri ve gözleri bağlı olarak sokağa bırakıldı.

Polis'in Valilik aracılığıyla verdiği bilgiye göre; olay önceki gün saat 16.00 sıralarında Ataköy Mahallesi Hasanbey Caddesi'ndeki bir apartmanın önünde meydana geldi. M.G.adlı genç kız, Engin C. ve yanında bulunan bazı kişiler tarafından kaçırılmak istenirken, engel olmaya çalışan yakınları Ali G., Sultan G., Ramazan D., M.T. ve Halil T., saldırganlar tarafından dövülerek ve bıçakla yaralandılar. Genç kız, 4 kişi oldukları bildirilen şahıslar tarafından kaçırıldı. Yaralılardan M.T.'nin durumunun ağır olduğu belirtilirken, kaçırılan kızın belirlenemeyen bir adreste bir süre alıkonulduğu, daha sonra bir araçtan elleri ve gözleri bağlı halde sokağa bırakıldığı öğrenildi.

Polis; kaçırma olayına karıştıkları gerekçesiyme Ogün Mesut C. ve Mahmut T.adlı şahısları gözaltına alırken, Engin C. ve Alican A.adlı şahısları arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız