SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Mahallenin Birleştiği Noktada..

0
Güncellendi - 2016-06-14 23:00:15
5 Mahallenin Birleştiği Noktada..
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen ve 7’den 70’e bütün vatandaşları bir araya getiren Meydan İftarlarının üçüncüsü Kiltepe, Bentbaşı, Kaynarca, İlyas ve Çarmuzu mahallelerinin birleşme noktasında kuruldu.

Ramazan Ayının manevi iklimine uygun etkinlikler düzenleyerek, aynı sofra etrafında binlerce vatandaşı buluşturan Yeşilyurt Belediyesi tarafından organize edilen Meydan İftarları büyük ilgi görüyor.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın duygu yüklü manevi iklimini Yeşilyurt İlçesinin dört bir tarafından yaşanması için büyük çaba sarf eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın bizzat takip ettiği organizasyonlarda Ramazan ayının heyecanı ve coşkusu üst seviyede yaşanıyor.

Kiltepe, Bentbaşı, Kaynarca, İlyas ve Çarmuzu mahallelerinin birleşme noktasında gerçekleşen Meydan İftarına büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri, kaynaşma, dostluk ve paylaşmanın manevi hazzını yaşadılar.

Mahalle Muhtarlarıyla birlikte sahneye çıkarak selamlama konuşması yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Hep birlikte iftar yapma fırsatı verdiği için Cenabı Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Rahmeti, bereketi ve feyziyle dopdolu olan 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının maneviyatına uygun olarak düzenlediğimiz Meydan İftarlarının temelinde kardeşliğimiz ve birliğimiz vardır. Rabbim ülkemizi, milletimizi, bayrağımızı, birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmeyi bize nasip etsin. Kardeşliğimize kast etmek isteyenler ve bizi ayırmak isteyenlere Rabbim fırsat vermesin inşallah. Bu aziz millet, milletin birliğine dirliğine kast edenlere asla müsaade etmeyecektir. Bu milletin mayasında ve hamurunda iyilik ve birlik vardır. Rabbim tuttuğumuz tüm oruçları kabul etsin” dedi.

Bülten

iftr1

iftr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız