SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Mahallenin Sakinlerine Toplu İftar

0
Güncellendi - 2018-06-09 02:33:59
5 Mahallenin Sakinlerine Toplu İftar
A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe, İlyas, Çarmuzu, Bentbaşı ve Kaynarca mahallelerinden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen meydan iftarında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Meydan iftarlarımız toplumsal dayanışma ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır. Beş ayrı mahallemizden gelip gönül soframıza zenginlik getiren, paylaşmanın, birlikte ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini yaşatan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gönül birlikteliğimiz en büyük zenginliğimizdir” diye konuştu.

 “GÖNLÜMÜZ BİR, SOFRAMIZ BİR’ MEYDAN İFTARI BEŞ AYRI MAHALLEYİ BİRARAYA GETİRDİ

Yeşilyurt Belediyesi’nin ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ sloganıyla düzenlediği meydan iftarına yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, aynı sofra etrafında toplanarak iftar sevincini hep beraber yaşadı. İftar programına AKP İl Başkanı Av. İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Milletvekili Adayı Hakan Kâhtalı, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.

PAYLAŞMA VE HOŞGÖRÜ DUYGULARI ETRAFINDA ORUÇ AÇMANIN MANEVİ HAZZI

Kur’ân-ı Kerim Tilaveti, ney dinletisi ve dini sohbetlerle Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte soluyan mahalle sakinleri bir yandan beraber oruç açmanın keyfine varırken, diğer taraftan paylaşma ve hoşgörü duyguları etrafında sohbet ettiler.

“BU MUHTEŞEM KALABALIK DAYANIŞMAYA VERİLEN ÖNEMİ GÖSTERMEKTEDİR”

Yeşilyurt İlçesinin dört bir tarafında Ramazan ayının huzur ve güzelliklerinin yaşanmasının kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Meydan İftarlarının temel gayesi; 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı aynı sofra etrafında buluşturup kardeşliği, dostluğu ve yardımlaşma duygularımızı daha da sağlamlaştırmaktır. Vatandaşlarımızla aynı sofra etrafında bir araya gelerek, hem oruçlarımızı açıyoruz, hem de sohbet ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz; gönüllerin birlikteliğini oluşturan ekmeğimizi, aşımızı ve sohbetimizi paylaşmaktır. Meydan iftarlarımız dayanışma ruhumuza ve kardeşliğimize güç vermeye devam ediyor. Birlikteliğimizi pekiştirmek, hasret gidermek ve Ramazan ayının manevi havasını beraber teneffüs etmek amacıyla organize ettiğimiz bu programlarımız devam edecektir. Bu muhteşem kalabalık mahalle sakinlerimizin dayanışmaya verdikleri önemi göstermektedir. Rabbim bu aziz topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın arasına nifak tohumu ekmek isteyenlere fırsat vermesin, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Rabbim al bayrağımızın sürekli göklerde dalgalanmasını nasip etsin inşallah" dedi.

“EŞİT HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçenin bütün bölgelerine aynı seviyede eşit seviyede hizmet götürdüklerini hatırlatan Başkan Çınar, “Mahallelerimizde temel sıkıntılarının aşılması için çok önemli yatırımlar yaptık. Yeşilyurt’un her noktasında problemlerin giderilmesi için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin görüş ve önerilerinin yanı sıra ekiplerimizin yaptıkları saha incelemelerinden sonra yolların bakım ve onarımını yaptık. Alt yapısı tamamlanan yollarımızı sıcak asfalt ile daha güzel bir görüntüye kavuşturduk. Çevre düzenleme, ışıklandırma, kaldırım yenileme, kilit parke taşı ve perde duvar çalışmalarımızla mahallelerimizin yaşam seviyesini yükselttik. Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yapılan iftar duası ile Ramazan ayının huzur ve bereketini aynı sofrada paylaşan vatandaşlar, birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açmanın mutluğunu yaşadı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyüp başyiğit (5 yıl önce)
    tayyip erdoğana sonuna kadar ama milletvekilleri kusura bakmasın öznur hanıma artık yeter demek lazım
    0
    0
    Yanıtla