SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''5 Milyonluk Bütçemiz Var..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor başkanlığına aday olan işadamı Haşim karadağ, takımı tekrar süper lige taşımak için yönetime aday olduğunu söyleyerek, 5 milyon YTL tutarındaki bir bütçeleri bulunduğunu söyledi. Karadağ, 15 kişilik yönetime Malatya'dan 4 isim alacağını, ayrıca eski yöneticilere yönetiminde yer vermeyi düşünmediğini bildirdi.

5 MİLYON YTL BÜTÇE..
Malatyaspor Başkanlığına aday olan ve İstanbul'da yaşayan işadamı Haşim Karadağ, Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi olan Murat Gümüş'e ait kafede bir basın toplantısı düzenleyerek, açıklamalarda bulundu.

Karadağ, özgeçmişini anlatarak başladığı basın toplantısında, "Biz göreve talip olmadan önce Malatyaspor yönetim kurulu tarafından basına bildirilen kongre tarihi 10 Haziran 2006 olduğu halde, şahsım tarafından Malatyaspor’a başkanlığına talip olmamdan sonra Malatyaspor yönetim Kurulu çok basit bir nedenden dolayı kongreyi 24 Haziran’a ertelenmiştir. Bu ertelemeyi Malatya kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Malatyaspor için bu kongre süresinin uzatılmasını da Malatyaspormuza ileride getireceği artı ve eksilerini de yine değerli kamuoyunun yorumuna bırakıyorum.

Eğer kongrede Malatyaspor delegeleri bize yetki verirse; Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber Malatya şehrine yeni bir heyecan getireceğimize ve Malatyaspor’umuzu layık olduğu süper lige çıkartacağımı taahhüt ediyorum. Taraftarlarımıza şampiyonluk sözü veriyorum.

Malatyaspor kulübünü hangi şartlarda alırsak bizden sonra gelecek yönetime daha iyi şartlarla bırakacağımı da taahhüt ediyorum.

Şahsım adıma şu ana kadar Malatyaspor başkanlığımızı yapan Sayın Hikmet Tanrıverdi ve başkan adayı sayın Necip Olgun’a da başarılar diliyorum.”

Kendisinin hazırladığı yönetim kuruluna takıma maddi destek vereceklerin ancak girebileceğini belirten Karadağ, şuanki bütçelerini 5 milyon YTL tutarında olduğunu söyledi. Karadağ, 15 kişiden oluşacak olan yönetim kurulu listesine Malatya kanadından 4 ismin gireceğini söyledi.

Mevcut yönetimin teknik direktörlük için Rıdvan Dilmen ve Rıza Çalımbay ile görüştüğünü belirten Haşim Karadağ, kendisini bu isimlerle çalışmayacağını ve bu isimlerin Malatyaspor camiasına heyecan getiremeyeceğini düşündüğünü ifade etti.

SORULAR VE YANITLAR..
Karadağ, basın toplantısında bazı basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Sorular ve yanıtlar şöyle:

*SORU: Eski Yönetimden yönetici alacak mısınız ve Malatya’dan kaç yönetici almayı düşünüyorsunuz?
*YANIT: Eski yönetimden 1 kişi (o da şu an muhasebesi yapılıyor) dışında kimseyi almayı düşünmüyoruz. Malatya’dan da 4 kişi almayı düşünüyoruz.

*SORU: Kulübün mali yapısı negatif durumda deniyor. 13 trilyon gibi bir borçtan söz ediliyor. Bunları nasıl karşılayacaksınız?
*YANIT: Türkiye’de bütün kulüplerin borcu var. Malatyaspor büyük bir camia, biz bu camiayı kimsenin oyuncağı etmeyeceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bütçenin yüzde 80’ini karşılamış durumdayız

*SORU: Yönetime para vermeyeni alacak mısınız?
*YANIT: Kesinlikle almayacağız. Para vermeyen yönetime giremez.

*SORU: Transferlerle ilgili olarak çalışmalarınız var mı, varsa hangi aşamada?
*YANIT: Tabii çalışmalarımız sürüyor, bizim için en büyük handikap kongre süreci. Celal Birsen ile görüştüğümde Rıdvan Dilmen ve Rıza Çalımbay ile görüştüklerini söylediler. Her iki ismi de severiz ama, Malatyaspor’a yararlı olacaklarını sanmıyorum.

*SORU: Açıklamanız da “Ben ve yönetim Kurulu üyelerimiz şampiyonluk sözü veriyoruz” dediniz. Sorular karşısında ise “Para vermeyen yönetime giremez" diyorsunuz bu iki konuşma arasında çelişki yok mu, hangisi doğru?
*YANIT: Açıklamam başlarken, Malatya’ya günü birliğine geldiğimi ve bu açıklamayı nezaketen yaptığımı ve geniş bir basın toplantısını önümüzdeki hafta yapacağımı belirtmiştim. Tekrar söylüyorum, önümüzdeki hafta geniş bir açıklama yapacağım ve listemi de açıklayacağım.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız