SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Milyonuncu Yolcu..

A- A+ PAYLAŞ

Onur Air, iç hatlardaki 5 milyonuncu yolcusunu taşıdı.
29 uçaklık filosu, 6 bin 768 koltuk kapasitesi ve bin 508 personeli bulunan Onur Air, iç hatlarda bugüne kadar 5 milyon kişiyi taşıyarak bir ilke daha imza attı.

Onur Air'in uçakları 5 milyonuncu yolcuyu taşıyana kadar 33 bin 915 sefer yaptı ve 48 bin 633 saat havada kaldı. 25 Temmuz tarihli uçuş için İstanbul-Malatya bileti alan ve Malatya'da kuyumculuk yapan 41 yaşındaki Turgut Aydoğan isimli yolcu Onur Air'in iç hatlarda taşıdığı 5 milyonuncu yolcu oldu. Onur Air 5 milyonuncu yolcu adına Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde bir tören düzenledi.

Yolcuya bir plaket ve temsili 5 milyonuncu bileti takdim eden Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu, Aydoğan'a ayrıca iç hatlarda istediği zaman kullanmak üzere gidiş-dönüş uçak bileti de hediye etti.

Bolukçu, 5 milyonuncu yolcularını uçurmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, kısa zamanda 10 milyonuncu yolcuya ulaşmak istediklerini ifade etti. Bolukçu, ayrıca "Onur Air, 9 Aralık 2003 tarihinde başladığı tarifeli uçuşlarında kısa sürede 5 milyonuncu yolcunu uçurmaktan dolayı gurur duymaktadır. Türk insanının karayolundan saatlerce gitttiği şehirlere kısa zamanlarda uçarak mesafaleri yakınlaştırdık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız