SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Motosikletçi Seçildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:34
5 Motosikletçi Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı 5 motosikletçi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından oluşturulan Türkiye Motosiklet Yıldızları’na seçildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından bu yıl hayata geçirilen şov takımı seçmeleri tamamlandı. İzmir, Malatya, Alanya ve İstanbul seçmelerinin ardından finaller İstanbul’da yapıldı. Yapılan seçmeler sonucunda Malatya’dan Cengiz Algaç, Mehmet Terece, Emrah Karataş, Veysel Güldaş ve İsa Elek şov takımına seçildi.

Malatya Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Ali Ekber Ekici, Türkiye Motosiklet Yıldızlarına Malatya’dan 5 sporcu verdiklerini kaydederek, “Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Türkiye’de ilk defa düzenlemiş olduğu Türkiye Motosiklet Yıldızları Seçmeleri yapıldı. Seçmeler İzmir, Malatya, Alanya ve İstanbul’da yapıldı. Finaller ise İstanbul’da yapıldı. Finallerde Malatya olarak büyük bir gurur yaşadık. Diğer illere göre hem katılımcı sayımız hem de yetenekli arkadaşlarımız fazlaydı. Neticede de 5 sporcumuz seçmeleri geçti ve takıma katıldı. 2 sporcumuz A takıma diğer 3’ü ise yedeklerde yer aldı” dedi.

Ekici, Malatya olarak büyük bir gurur yaşadıklarını dile getirerek, “İlk kez düzenlenen Türkiye Motosiklet Yıldızlarına 5 sporcu vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu konuda destek olan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’ya teşekkür ediyoruz. Bunun yanında Malatya Valiliğimiz ve Belediyemizin de ayrı ayrı katkıları oldu. Tekrar hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Türkiye Motosiklet Yıldızlarına seçilen motosiklet sporcusu Cengiz Algaç, TMF tarafından düzenlenen Türkiye Motosiklet Yıldızları seçmelerin de iyi bir performans sergilediklerini belirterek, “TMF’ye böyle bir organizasyon düzenlediği için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu noktada bize maddi ve manevi destekleri olan Malatya Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Ali Ekber Ekici’ye de teşekkür ediyoruz. Bize verilen emeklerin karşılığını Türkiye Motosiklet Yıldızlarına 5 sporcu vererek, göstermiş olduk. Bu noktada Malatya’nın bize destek olmasını istiyoruz. Yer olarak Mişmiş Park’ı kullanıyoruz. Buradaki çalışmalarımızda da yetkililerin bize gerekli ilgiyi ve desteği vermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Motosiklet sporcunu Mehmet Terece de, Türkiye Motosiklet Yıldızlarına seçildikleri için mutlu olduklarını kaydederek, bundan sonraki süreçte Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Motosikletçi Veysel Güldaş ise, Malatya Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Ali Ekber Ekici’ye kendilerine sağladığı imkan ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız