SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Otomobilin Talihlileri..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren süper marketlerde alışveriş yapan müşterilere yönelik yapılan kampanyada 5 otomobil talihlisi belli oldu.

"Beşi Bir Yerde Eşya Piyangosunun" talihlileri, çok sayıda davetli ve vatandaşın da katıldığı programda, Sabancı Kültür Sitesi'nde noter huzurunda düzenlenen çekiliş sonucunda belirlendi. Çekiliş sonucunda 5 otomobil ve 417 hediyenin talihlileri belli oldu. Çekiliş sonunda Mahmut Bozdağan, Nursen Aksoy, A.Turan Önal, Ahmet Kurumtaş ve Hilal Gürbüz, 5 otomobilin talihlisi olarak belirlendi.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, Esenlik Süper marketlerde 75 YTL'nin üzerinde alışveriş yapan 193 bin 999 müşterinin katılımının bir önceki yıla oranla yüzde 70 gibi büyük bir oranda arttığını söyledi. Furkan, "Her yıl olduğu gibi 15 haziran’da başlayan bu yıl ramazan dolayısıyla bitiş gününü biraz uzattığımız 21 Ekim’de sonlandırdığımız yaklaşık 129 günlük bu kampanya sürecinde bu sene sizlerin katılımıyla çok yüksek bir performans yakaladık, geçen sene 113 bin 999 kişi kampanyamıza iştirak etmişlerdi, bu sene % 70’lik bir artışla 193 bin 999 kişi katıldı. Yine hatırlarsanız geçen sene 116 hediye dağıtıyorduk bunun 4 tanesi otomobil olmak üzere, bu yıl 5’i otomobil olmak üzere 417 hediye dağıtıyoruz, yine ilk defa hediye kampanyamızın üzerine bu yıl 350 adet 25 YTL’lik alışveriş çeki armağan edeceğiz. Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Malatyalının kendi ürettiği sahip çıktığı kendi büyüttüğü bir şirket."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız