SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Polise Daha FETÖ/PDY'den Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-08-11 23:18:14
5 Polise Daha FETÖ/PDY'den Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında 5 Emniyet mensubu daha tutuklandı.

Alınan bilgiye göre;  FETÖ/PDY Terör Örgütüne üyeliği, mensubiyeti, iltisaki veya irtibatı olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheli işlemlerinin bitmesinin ardından Adliye'ye sevk edildi.

Malatya Sulh Ceza Hakimliği'nce emniyet amiri ve komiserlerin de bulunduğu 5 emniyet mensubu  tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, Darbe Girişimi sonrası Malatya'da FETÖ mensubu olduğu gerekçesiyle tutuklanan Emniyet mensubu sayısı 56'ya yükseldi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Pano02eee

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Kaç tanesi tutuklandıysa tümünün fotoğraflarını yayınlarsanız daha da iyi bir iş yapmış olacaksınız. Tümünü deşifre ediniz. Bunların darbe girişimleri eğer ki başarılı olsaydı, ülke genelinde 1 Milyon kişi katledilecekti. Hala işi eğlenceye döken, dalga geçen vatandaşlarımız işin ciddiyetinden bihaber yaşamaya devam ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saçma sapan konuşma. Tutuklanmaları suçlu oldukları anlamına gelmez. Tutuklu yargılanacakları anlamına gelir. Henüz aldıkları bi ceza yok
    0
    0
    Yanıtla