SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Şehit İçin Diyarbakır'da Tören

0
Güncellendi - 2016-01-28 23:04:11
5 Şehit İçin Diyarbakır'da Tören
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 3 asker ile 2 polisin naaşları, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketlerine uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının genişletilerek, 58’inci gününde devam ettiği Sur ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa, Komiser Yardımcısı Zekeriya Bilgen, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan, Jandarma Uzman Çavuş Osman Ateş ve Polis Memuru Mehmet Bora Tayfur için cenaze töreni düzenlendi.

Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen törene, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Vali Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, 2. BHHM Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç, vali yardımcıları, kaymakamlar, şehitlerin aileleri ve silah arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

Tören naaşların katafalka koyulmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından şehitlerin öz geçmişi okundu. Tören, şehitler için dua okunmasıyla sona erdi.

Törenin ardından şehitlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız