SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Sokaktaki Çalışmalar Tamamlandı

0
Güncellendi - 2016-04-20 16:28:01
5 Sokaktaki Çalışmalar Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Düzenlemenin yapıldığı Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği Sokak’ta ilk olarak altyapı eksikliklerini gideren Malatya Büyükşehir Belediyesi, sokaklarda üst yapı çalışmaları yaptı. 3.5 kilometrelik alanda 3 bin 800 ton asfalt kullanan Büyükşehir Belediyesi kaldırım, yürüyüş ve bisiklet yolları da yaptı. Yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarının da yapıldığı sokaklarda küçük rötuşlar yapılıyor.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FAHRİ KAYAHAN BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR. (İHA/MALATYA-İHA)

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, bölgenin önemli eksiklerinin giderildiğini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi yaptığı Fahri Kayahan Bulvarı Kanal Projesi’ni merakla bekliyoruz. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Sokaklarda düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yeni Nikah Sarayı’nın çevre düzenleme çalışmaları da ortaya çıkmaya başladı. Kanal Projesi de tamamlanırsa Fahri Kayahan çok güzel bir görünüme kavuşacak” dediler.

Kaynak : Bülten

 

 

a3

a1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • kadir (7 yıl önce)
    arkadaş yollar duble olması gerekirken illa da tek şerit olsun diye yemin mi ettiniz. yazık günah ülkenin parasını niye zayi ediyorsunuz. sonra sök tak sök taş işine döndürülmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin YURT (7 yıl önce)
    Tamamlanmadı maalesef. kamelya sokakta oturuyorum. Proje güzel ama işçilik son derece rezalet. Yazık harcanan paralara. Burayı denetleyenin gözü yokmu? İşten anlamıyor mu? Kaldırımda silindir kullanılmadığı için taşlar şimdiden yamuldu. Önce taşlar döşenip sonra drenaj ve alt yapı için kazı yapıldığı için pek çok yerde bozulma ve çökme mevcut. Drenaj kapakları bozuk . Birçok yerde drenaj kapakları çevresi asvalt yapılmamış, taşla sıkıştırıldığı için bozulmuş ve kazaya sebep olabilir. Pek çok Rögar kapakları yoldan yüksek.Bazıları yerinden oynamış. Bunu yapanın gözü yok mu? Resmen kazaya sebep olabilecek şekilde yapılmış. Hayal sokaktaki asvaltta bozulmalar var. Arabaların kaldırıma çıkmaması için konulan mantarlar sağlam olmadığı için çevresinde bozulmalar var. Daha neler neler…. Yapılalı 6 ay olmadan kaldırımlar perişan vaziyette. Şehrin diğer yerleri de aynı. Yeni yapılmış sokaklara giriyorsun. Kaldırım taşları düzensiz döşenmiş. Bazı yerlere taş döşemesi yapılmamış taşı koyup bırakmışlar. Ayrıca alt yapı iyi olmadığı için yeni yapılan yerlerde pek çok kazı yapılıyor. Kazıdan sonra tamirat iyi yapılmadığı için yol ve kaldırım bozuluyor. Bu sorumsuz, özensiz, çalışmalardan dolayı ilgililerin başarılarının devamını dilerim. Önemli olan yapmak değil. İnsanların ihtiyaçlarına göre, doğayı da koruyarak kaliteli yapmak ve bunu korumaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati Kepenek (7 yıl önce)
    sizlere hizmet geliyor begenmiyosunuz. Geç de olsa yapılıyor. Bir de hiç hizmet almayan bölgelere ne demeli. Yoneticileriimiz yüzlerini batıya donmuş. Malatya sanki sadece batısından ibaretmis gibi davraniliyor. Gerçi adamlar da haklı... Yüzünü batiya çeviren, işin tabiatı gereği sırtını doğuya döndürmek zorunda. Şehrin doğusunda oturanlar bunu içlerine sindirmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim biz iyi veya kötü demedik biran önce bitirilsin dedik 7 ay oldu daha işin yarısındalar...yolları ve ara sokakları taş yığarak kapattılar...arabalarımızdan vaz geçtik ne ambulans ne itfaiye geçecek yol yok... rezillik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    BAŞKAN.... KANALBOYUNU BİTİRİN ARTIK 7 AY OLDU.... İŞLER DURDU ÇALIŞAN YOK....BIKTIK, BEZDİK ARTIK YETER.....!
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Ahmet cakir baslarsa 3 yilda ancak biter
    0
    0
    Yanıtla
  • hicabi (7 yıl önce)
    Başlanan işler aynı ecevit demirel hükümeti gibi yarım kalıyor sökülüp yeniden başlanıyor birtürlü bitirilemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Tamam herşey güzel elinize sağlık. Fakat özellikle Kamelya sokakta 25metrelik cadde olması gerekirken 6.5 metre yol verilmiş. 18 metre kaldırım bisiklet yolu park alanı var. Yetkililerden rica ediyorum sadece bir tarafa park alanı ve bisiklet yolu yapılırsa dört şerit cadde olur. Bu yanlış düzeltilirse cadde daha güzel bir görünüme kavuşur saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (7 yıl önce)
    aman ha çilesiz bulvarına başlamayasınız bu senede ramazanımızı zehir edin tamammı. bize müstehak.
    0
    0
    Yanıtla