SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Takım İçin Lig Yeni Başlıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:21
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, hedeften kopmadıklarını belirterek, genel düzeni bozmadan yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Mumcu, iç sahadaki 1-1'lik İnegölspor beraberliğinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Çok arzulu, baskılı ve iştahlı bir futbol oynadığımız gerçeği var. Ancak aldığımız sonuçlarla, ortaya koyduğumuz mücadele birbirini çok tutmuyor. Tabi ki futbolun içerisinde şans faktörü var. Play-off’ta son dakikada yediğimiz golün üzüntüsünü İnegölspor maçında da bire bir yaşadım. Çok farklı olması gereken bir maçtı. İlk yarı en az 2-0’lık bir maçtı. Kalecinin üzerine nişanladığımız ve direkten dönen şutlar var. İkinci yarıda golden sonra İnegölspor çok şuursuzca bir futbol ortaya koydu. Bu esnada sonuç çok farklı olabilirdi ama bunu neye bağlamak lazım bilmiyorum. Kazanma ve 3 puan adına her şeyi ortaya koyduk. En azından çok üstün oynadık. Top hakimiyeti bizdeydi. Arzulu olan takım bizdik ama son dakika golüyle 2 puandan olduk” dedi.

3 maçta en az 7 puan almak istediklerini vurgulayan Mumcu, “Bu süreçte hiçbir şeyden kopmuş değiliz. İlk 5 takım için lig yeni başlıyor da denilebilir. O yüzden her maçı kendi içerisinde değerlendirip, unutmamız gerekiyor. Önümüzde Dardanelspor maçı var. Ardından Konya Anadolu Selçukluspor’u ağırlayacağız. Sonrasında da Hatayspor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu periyotta 9 puanı hedefliyoruz ama en az 7 puan almamız gerekiyor. Sonuçlar bizi üzüyor ama onu orada terk etmeliyiz. Bu anlamda genel düzeni de bozmamamız gerekiyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız