SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 TIR Yardım Gönderildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:24:37
5 TIR Yardım Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

İyilik-Der Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanan gıda ve un malzemelerini taşıyan 5 TIR, Suriye’ye hareket etti. 

Yardım konvoyunun Malatya Belediye binasının arkasından Suriye’ye hareketi öncesinde Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da konvoyun bulunduğu alanı ziyaret ederek, bilgiler aldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının da bir TIR’la katıldığı yardım kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Bakan Yılmaz, Suriye’de yaşanan olayların acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

Yılmaz, Malatya’daki sivil toplum kuruluşlarına ve Malatyalılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, “Burada yaşanan zulüm, tüm dünyanın gözü önünde yaşanıyor. Türkiye orada zulüm gören, gözyaşı döken Suriye halkının bu dramına başından beri kayıtsız kalmadı ve tüm illerimizde bu yardımlar düzenlendi. Bugün de yine Malatyalı hayırseverlerin katkılarıyla oluşturulan bu yardım konvoyları da ciddi anlamda sıkıntı içinde olan Suriye halkına eminim ki bir nefes aldıracaktır” dedi.

Bakan Yılmaz’ın konuşmasının ardından konvoy, Suriye’ye hareket etti.

Konvoyu uğurlamaya; Vali Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız