SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Ton Kağıt Biriktirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:37:59
5 Ton Kağıt Biriktirildi
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi'nin, ilçede yürüttüğü atıkların geri dönüşümü ve çevre bilinci oluşturmaya yönelik projesinde, olumlu sonuçların alınmaya başlandığı bildirildi. 

Yazıhan Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu "Doğa Bize Kalsın" adlı proje kapsamında, kamu kurumlarına ve okullara yerleştirilen atık kağıt kutularında yaklaşık 5 ton kağıt biriktirildiği açıklandı.

Proje hakkında bilgi veren Yazıhan Kaymakamı Ünal Koç, proje dahilinde; atık pil, mavi kapak ve atık kağıt toplama gibi faaliyetler gerçekleştirerek, özellikle çocuklarda geri dönüşüme yönelik farkındalık kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Kaymakam Koç, geri dönüşümün çok önemli ve çağımız için vazgeçilemez olduğunu ifade ederek, önümüzdeki yıl projeyi biraz daha kapsamlı hale getirerek TÜBİTAK'a sunacaklarını söyledi.

Koç, projenin kabul edilmesi durumunda suyun bilinçli kullanımı, çevre kirliliği, doğa bilinci, atıkların yönetimi, dönüşümü gibi konularda çeşitli faaliyetlerin yapılacağını aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız