SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Üyemiz Milletvekili Adayı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:53
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD), 2'si Malatya'dan, 3'ü de İstanbul'dan olmak üzere 5 üyelerinin milletvekili adayı olduklarını bildirdi ve bu isimlere başarılar diledi.

MİAD'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"MİAD Üyesi Vekil Adaylarımıza Başarılar Dileriz

AK Parti İstanbul 3. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Serap Yaşar,

AK Parti İstanbul 1. Bölge 10. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Azmi Ekinci,

AK Parti İstanbul 3. Bölge 13. Sıra Milletvekili Adayı Halis DALKILIÇ

AK Parti Malatya 4. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Nurettin Yaşar,

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Erdem Aslanoğlu

Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Serap Yaşar, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve Üyemiz Sayın Azmi Ekinci ile MİAD Üyesi Halis Dalkılıç İstanbul'dan, MİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Nurettin Yaşar ve Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erdem Aslanoğlu Malatya’dan, 1 Kasım milletvekili seçimlerinde vekil adayı olarak gösterilmiştir. Kendilerine millete hizmet yolunda başarılar diliyoruz.

AK Parti kurucularından olan, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Serap Yaşar AK Parti İstanbul 3. Bölge 4. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Serap Yaşar; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1993-97 yılları arasında Fransa'da çocuk hakları ve mülteciler konusunda araştırmalar yaptı. Strasbourg Science Human ve Nancy 2 Üniversitelerine devam etti. İnsan hakları alanında basılmış bir kitabı ve çeşitli dergi ve bültenlerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 

AK Parti Sancaktepe eski İlçe Başkanı, MİAD geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve MİAD Üyesi Azmi Ekinci AK Parti İstanbul 1. Bölge 10. Sıradan milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Pasifik İnşaatın sahibi olan başarılı işadamı çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır.

MİAD Üyesi Halis Dalkılıç AK Parti İstanbul 3. Bölge 13. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Dalkılıç, 2009 Yılında 3. Olağan İl Kongresi ile AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. 4,5 yıl AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı olarak görev üstlendi ve bu görevini 25. Dönem Milletvekili adaylığı için istifa ettiği tarihe kadar sürdürdü.

AK Parti Malatya milletvekili MİAD kurucu üyelerinden, MİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Yaka Tekstil’in sahibi başarılı işadamı, Avukat Nurettin Yaşar AK Parti Malatya 4. Sıradan aday olarak gösterilmiştir. 

Malatya’nın özlemle hatırladığı CHP Milletvekili merhum Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu MİAD Gençlik Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Aslanoğlu CHP Malatya 2. Sıradan vekil adayı olarak gösterilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız