SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Vekilimiz Daha Var, Biri Ağbaba Gibi Olamaz!"

0
Güncellendi - 2016-06-08 03:04:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ayyıldız Ampute Takımı, takıma yaptığı katkılardan dolayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya plaket verdi.Takım teknik direktörü Suat Canlı, “Malatya’da 5 milletvekilimiz daha var. Bir tanesi  Veli Ağbaba gibi olamaz” dedi.

Ampute  (kişinin kol,bacak,ayak veya elinin tümünün veya bir kısmının olmaması durumu) Futbol takımları 1. Liginde mücadele eden ve bu yıl Türkiye Kupası’nda Türkiye 3. sü olan Malatya Ayyıldız Ampute Spor Kulübü tarafından  takıma katkılarından dolayı Veli Ağbaba’ya plaket verildi. Takım antrenörü ve sporcularla birlikte uzun süre sohbet eden Ağbaba, Amatör takımların özellikle engellilere yönelik spor dallarının desteklenmesinin önemini vuguladı.

SONSUZ TEŞEKKÜR

Takım antrenörü Suat Canlı , Veli Ağbaba’nın çok büyük desteklerini gördüklerini kaydederek,”Veli Ağbaba,  maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemiyor.Bundan sonraki sezonlarda da bizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Malatya’da 5 milletvekilimiz daha var. Ama biri Veli Ağbaba gibi olamaz. Olması da mümkün değil. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi.

SPORLA HAYATA MERHABA DİYORSUNUZ

CHP Genel Başkan Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı konuşmada “Spor yapmanıza katkı verebiliyorsak bu bizim için büyük bir mutluluk. Sporu desteklemek, amatör  takımları da destekleyerek olur. Özellikle ampute sporunu desteklemek lazım. Umarız tüm Malatya destek verir. Bizler ,önümüzdeki günlerde destek vermeye devam edeceğiz . Ampute sporunun  gelişmesi bizim açımızdan önemli. Çünkü sizler sporla tekrar hayata tutunuyorsunuz. Hayata yeniden merhaba diyorsunuz Bu çok değerli önemli bir şey. Başarılar diliyoruz. Toplumda zaman zaman engelli arkadaşlara karşı bir önyargı var. Yaptığınız işle bu önyargıyı yıkıyorsunuz. Sizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Bülten

va

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kamber (7 yıl önce)
    Yorumunuz varol vekilim
    0
    0
    Yanıtla