SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Vekille Açılış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da süper market işletmeciliği yapan Akranlar'a ait Rüya Düğün Salonu düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Battalgazi Yolu Hanımınçiftliği Belediyesi'nin yanındaki marketlerin ana binasında açılan toplam 3 bin kişilik Rüya Düğün Salonu'nun açılışına AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur çalık, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılışta konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Uzeyfe Karaaslan, "Akranlar A.Ş., 10 yıl önce çok ortaklı bir şirket olarak Akpınar mahallesinde marketler zincirinin ilk şubesini açmıştır. Çalışmaları ve hizmetleriyle yüzlerce insana iş imkanı sağlamış, eğitim alanındaki destekleri, sosyal amaçlı kurum ve kuruluşlara yardımları, ayrıca Malatyaspor'a sağladığı reklam desteği bugüne kadar gelmiş ve bundan sonrada devam edecektir" dedi.

Rüya Düğün Salonu'nun 3 bin kişilik olduğunu belirten Karaaslan, düğün salonuna ait 400 araçlık bir de otopark bulunduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız