SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'5 Yıldız Sözünün Takipçisiyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, bundan sonra mahalle muhtarlarını düzenli ziyaret ederek, mahallelerin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirtti ve "Verilen 5 yıldızlı Malatya sözünün sonuna kadar takipçisiyiz" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya ve parti yöneticileri toplu olarak Yeşiltepe'deki Atatürk, Seyran, Gazi, Cumhuriyet ve Fatih mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Berktaş, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Şartlarınızın zor olduğunu biliyorum. Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, sorunlarını yerinde tespit etmek istiyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde 29 Mart seçimlerinde verilen sözlerin tutulup tutulmadığını yerinde göreceğiz. Yapılıp yapılmayan ihtiyaçları yerinde tespit edeceğiz. Bu çalışmalarımızla yerel yönetimleri çalıştıracağız. Verilen her sözün takipçisi olacağız. Bizim amacımız üzüm yemektir, bağcıyı dövmek değildir. Arkadaşlarımızın daha iyi ve daha verimli çalışması için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Berktaş, "29 Mart'ta verilen 5 yıldızlı Malatya sözünün sonuna kadar takipçisiyiz. Mahalle ziyaretlerimizde 5 yıldızlı Malatya'yı arayacağız. Bu mahalle ziyaretlerimiz sadece bir defaya mahsus olmayacak. Her mahalleyi defalarca ziyaret edeceğiz ve ziyaret etmekle kalmayıp sorunlarının çözümü içinde gereken tüm çalışmaları yapacağız. Ziyaretlerimizde bize iletilen tüm sorunları rapor haline getireceğiz. CHP olarak Malatya'da yeni bir çalışma içerisine girdik" dedi.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Salman Şahbaz ise Yeşiltepe'nin sorunu büyük. Bir tarafı demir yolu ile kapalı, diğer yanı iş merkezleri ile kapatıldı. Yeşiltepe'nin sorunları ile ilgili dosyamızı Belediyeye verdik. Yeşiltepe'de imarda 3 yada 4 kat var. Ancak hemen yanımızda belediyenin yaptırdığı evler 16 kat. Yeşiltepe'nin yaşadığı sorunların çözülmesini bekliyoruz. Yapılan bu ziyaret için de teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız