SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Yıldızlı Amfi

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi bünyesinde yeni amfi bloğu hizmete girdi.

5 YILDIZ KONFORUNDA
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, LYS sınavının ardından Üniversitenin tıp fakültesini tercih edecek öğrenciler için fakülte binasındaki yenilenme çalışmalarını sürdürürken, yeni gelecek öğrenciler için bir de 5 yıldız konforunda, içinde botanik bahçesi dahi bulunan bir amfi bloğunu hizmete soktu.

AMFİDE YOK YOK…
Öğrencilerin konforu ve derslerinde başarıl olması için her türlü ayrıntının düşünüldüğü anfi bloğunu basın mensuplarına gezdiren Turgut Özal Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, içinde botanik bahçesi, kafeteryaları, kütüphanesi ve derslikleriyle adeta 5 yıldız konforundaki bu amfi bloğuna Türkiye’de ilk kez İnönü Üniversitesi’nin sahip olduğunu söyledi. Prof. Dr. Özdemir, amfi bloğunda 4 adet 200’er öğrencilik salonun bulunduğu belirtti. Türkiye'de içinde botanik bahçesi olan tek amfi bloğuna sahip olduklarını ifade eden Prof. Özdemir, rek, botanik bahçede çöl bitkisi ektiklerini ve ortama göre bitki çeşitlerinin arttırılacağını söyledi.

Özdemir ayrıca, Tıp Fakültesi’nin zor bir fakülte olduğunu da hatırlatarak, tıp okuyacak öğrencilerin, derslerinde başarılı olması için öğrencilerin rahat bir ortamda okumaları gerektiğini de kaydederek “Öğrencilerimizde böyle modern bir amfi binasında eğitim görmekten son derece mutlular’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız