SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Yıldızlı Huzur

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:24:10
5 Yıldızlı Huzur
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kardeş İller Projesi kapsamında Malatya ve Tekirdağ’daki huzurevlerinde kalan 40 yaşlı, Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç turizm bölgesindeki Silence Beach Otel'de tatil yapıyor.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit de huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Akşit, yaptığı açıklamada, "Biz birlikte Türkiye’yiz' dedik. Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerine arkadaşlarımızla birlikte ziyaretler yaptık. Taş atan çocuklarımızı aldık, Çanakkale’ye götürdük. Bu kez de dedik ki, 'Biz yaşlısıyla genciyle tüm renkleriyle birlikte Türkiye’yiz'. Bu sefer huzurevinde yaşayan yaşlılarımızı alıp, Antalya’ya götürelim.

Değişik bir ortamda birbirleriyle sohbet ederek anılarını paylaşsınlar, dertleşsinler. Biz de eşlik edelim istedik. Malatya ve Tekirdağ’ı kardeş il yapmıştık. İlk olarak o illerdeki huzurevindeki büyüklerimizi Antalya’ya getirmeyi planladık. Bugün Manavgat’ta Silence Beach Otel'deyiz. Bizleri ağırlıyorlar çok sağolsunlar. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" 

BİR GÜN HERKES İHTİYARLAYACAK

Malatya Huzurevi'nde kalan Mehmet Tekedere adlı emekli, bankacı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "10 aydır Malatya Huzurevi'nde kalıyorum. Bize bu fırsatı tanıyan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit'e teşekkür ederim. Buraya gelmekten çok memnunuz. Hep birlikte güzel vakit geçirip güzel bir nostalji yaşadık.Yaşlılarımıza önem verilmesini geçmişimizin hatırlanmasını istiyorum. Bir gün herkes ihtiyarlayacak." 

BURADA YAŞADIĞIM BİR SAAT BİR GÜN

Tekirdağ Huzurevi'nde kalan Hikmet Deniz de Akşit’e teşekkür ederken, Çorlu Huzurevi'nde kalan emekli memur Hikmet Arıdıcı da, "7 yıldır Çorlu Huzurevi'ndeyim. Bu organizasyonu yapan herkese teşekkür ederim. Burada yaşadığım bir saati, bir gün sayıyorum. Sağlığıma çok iyi geldi. Buradaki şefkat ve ilgi bizi çok mutlu etti" diye konuştu. 

Daha sonra AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ile bir araya gelen yaşlılar, Nostalji Gecesi adı altında düzenlenen etkinlikte şarkılar söyleyip şiirler okudu. Tekirdağ Huzurevi'nde kalan 82 yaşındaki Ramazan Akdemir söylediği uzun hava ve Sarı Gelin türküsü ile tüm yaşlılar ve Güldal Akşit tarafından ayakta alkışlandı. 

Tekirdağ Huzurevi’nde kalan Hikmet Deniz ise seslendirdiği Türk Sanat Müziği şarkısı ile beğenildi. Fikriye Küçükçakır da okuduğu şiirle büyük alkış topladı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız