SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'5 Yıldızlı' Sendika Kongresi!

A- A+ PAYLAŞ

Türk-İş'e bağlı Türkiye Yol-İş Sendikası Malatya Şubesi'nin yapılan genel kurulunda eski başkan İhsan Kali yeniden başkan seçildi.

Türkiye Yol-İş Sendikası Şubesi'nin 8.olağan genel kurulu Malatya'nın tek 5 yıldızlı oteli olan Anemon Otel'de yapıldı. Türkiye Yol-İş Sendikası genel Başkanı Ramazan Ağar'ında katıldığı genel kurulda tek liste ile mevcut başkan İhsan Kali aday oldu.

Genel Başkan Ağar, "Anayasa değişikliğine evet yada hayır diyenler neden evet neden hayır dediklerini bilmiyorlar Asıl mesele burada ne iktidar nede muhalefet partileri maddelerin ne olduğunu açıklamıyor" dedi.

Yapılan seçimde İhsan Kali tekrar başkan seçilirken Türkiye Yol -İş Malatya Şubesi'nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Kadir Kılıç (Şube Genel Sekreteri),Mustafa Sülü (Şube Mali Sekreteri),Necip Polat (Şube Teşkilat Sekreteri), Mustafa Kar (Şube Teşkilat Sekreteri), Mehmet Sarpkaya(Üye ), Mehmet Ali Tatar (Üye),Faruk Eroğlu (Üye) ve Kemal Hacıoğlu (Üye).

Denetleme Kuruluna Kamal Aksoy , A. Kadir Şahin ve Ramazan Paksoy , Disiplin Kuruluna Yahya Özdemir , Mahmut Çelik , Niyazi Özdemir, Hamdi Taşdemir ve Lömen Gökçe, Üst Kurul Delegeliğine İhsan Kalı, Kadir Kılıç, Mustafa Sülü, Mehmet Solhan , Hayati Demir, Turan Çösnük ve Ahmet Kazgan seçildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız