SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Bin Kitap Dağıtılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:36:14
50 Bin Kitap Dağıtılacak
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediyeleri ile Ortak Değerler Platformu tarafından, "O'nu Anlamak" Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceği, okullarda 50 bin adet kitap dağıtılacağı bildirildi.

Yeşilyurt Belediyesi'nden, etkinliklerle ilgili şu bilgi verildi:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Ortak Değerler Platformu tarafından “O’nu Anlamak” Projesiyle 90 okulda konferans ve seminerler düzenlenecek. Ayrıca Hz. Muhammed (S.A.V. ) yüce ahlakının anlatıldığı “O’na Yolculuk” adlı 50 bin adet kitap dağıtımı yapılacak.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından “Kutlu Doğum Haftası” vesilesiyle Hz. Muhammed  ( S.A.V. )’in hayatını ve yüce ahlakının anlatıldığı “O’na Yolculuk” kitabı geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen “Alem Sana Hayran” İlahi Konserinde dağıtıldı. Bugün Mahmut Çalık Anadolu Lisesinde Eğitimci- Yazar Ahmet Unsu tarafından verilen seminer sonrası öğrencilere “O’na Yolculuk” kitabı takdim edildi.

Okulun toplantı salonunda düzenlenen seminer ve kitap dağıtım törenine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Ortak Değerler Platformu Temsilcisi Abuzer Yetiş, Yeşilyurt Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Okul Müdürü Abuzer Uludağ, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. 

Programda konuşan Ortak Değerler Platform Temsilcisi Abuzer Yetiş, “O’nu Anlamak” Projesiyle 90 okulda konferans ve seminerler düzenleyeceğiz. Bu çalışmada bizleri yalnız bırakmayan Malatya Büyükşehir Belediyemize ve Yeşilyurt Belediyemize bu duyarlı ve anlamlı destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu proje zengin ve donanımlı bilgileri içinde barındıran bir projedir. Bu proje çerçevesinde bugün Mahmut Çalık Anadolu Lisesinde “O’na Yolculuk” adlı kitap dağıtımı ve Eğitimci- Yazar Ahmet Unsu hocamız tarafından “O’nu Anlamak” konulu seminer ile başlıyoruz” dedi. Daha sonra seminerde konuşan Eğitimci- Yazar Ahmet Unsu, Peygamberimizin hayatından örnekler verdi. Program kitap dağıtımı ile sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız