SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Doğalgaz Şirketi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son 10 ay içerisinde doğalgaz sektöründe kurulan şirket sayısının 50 olduğu bildirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı, kentte doğalgaz sektörüne son 10 ay içerisinde yoğun bir ilgi olduğunu söyleyerek, doğalgazın geçtiğimiz kasım ayında Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar getirilmesinden sonra sektöre yoğun ilgi gösterildiğini belirtti. Kabadayı, Aralık 2005 ile Eylül 2006 arasında doğalgaz sektöründe kurulan toplam şirket sayısının 50 olduğunu kaydetti.

Doğalgaz yan ürünleri içinde bayilerin sayısında da artış olduğunu kaydeden ve alt sektörlerinde bu gelişmeden olumlu etkilendiğini söyleyen Kabadayı, "İlde ekonomik anlamda yeni bir sektör oluştu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız