SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"50 Milyon Dolandırıldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:59:02
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da bir kayısı tüccarının piyasayı 50 milyon TL tutarında dolandırdığı iddia edildi. 
 
Malatya Şire Pazarındaki kuru Kayısı ticareti yapan esnafların ve çok sayıda çiftçinin bir kayısı tüccarı tarafından yaklaşık 50 milyon TL tutarında dolandırıldığı iddia edildi. Kuru Kayısıcılar Derneği Başkan Yardımcısı Turan Kocaman, Şire Pazarı'nda esnaflarla birlikte bir basın açıklaması yaparak, 50 milyon TL tutarında dolandırıldıklarını ileri sürerek, kendilerine yetkililerden yardım edilmesini talep etti. Esnafların borç batağına düştüğünü ifade eden Kocaman, içine düştükleri durumdan kurtulmak için devletten düşük faizli kredi yardımında bulunulmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız