SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Stantta Malatya Ürünleri Tanıtılıyor

0
Güncellendi - 2017-10-15 01:25:50
50 Stantta Malatya Ürünleri Tanıtılıyor
A- A+ PAYLAŞ

12-15 Ekim tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Malatya Tanıtım Günleri’nde Malatya’nın ürünleri Ankara’da sergileniyor.

Tanıtım Günleri’nde yaklaşık 50 stant açılırken, bu stantların bazılarında tanıtım, bazılarında ise satış yapılıyor. Organizasyonda stant açan kurumlar, alanlarıyla ilgili değerleri çeşitli materyallerle ziyaretçilerine anlatıyor. Esnaflar ise başta kayısı ve ürünleri olmak üzere Malatya’nın diğer lezzetlerini halka sunarak, ticaret yapıyorlar.

AKM’de kuru gıdalar, çadırda leziz yemekler

Malatya Tanıtım Günleri, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki iki alanda devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi binası içerisinde kurulan stantlarda, kamu kurum ve kuruluşların tanıtımları ile Malatya’nın kuru gıdalarının tanıtım ve satışı yapılırken, kurulan çadırda ise Malatya’nın leziz yemekleri vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, Malatya’nın meşhur ürünlerinden tadarak, bol bol alışveriş yapıyorlar. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinliğin her yıl düzenli olarak yapılmasını istiyorlar.

ÇALIK'IN ZİYARETİ..

Bu arada AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın ile birlikte Malatya Valiliği standını ziyaret etti.

Valilik standında Valilik görevlileri tarafından karşılanan Milletvekili Çalık ve beraberindekiler burada bir süre sohbet ederek Malatya Tanıtım Günleri sayesinde Ankara’da ikamet eden Malatyalı hemşerileri ile de birlikte olma fırsatını yakaladıklarını belirttiler.

Milletvekili Çalık, Kayısının Başkenti Malatya’nın bütün güzelliklerini Türkiye’nin Başkenti Ankara’da tüm yönleri ile tanıtılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederken hafta içerisi olmasına rağmen yoğun ilgi gören bu etkinliğin hafta sonunda daha da artacağını Malatyalı hemşerilerinin yanı sıra Ankara’da yaşayan herkesin buraya gelmesi ile buranın tüm Türkiye’nin bir arada olduğu bir merkez olacağını ifade etti.

Milletvekili Çalık, Başkan Çakır ve Başkan Kahtalı bu günlerin düzenlenmesinde ve organizasyonu ile burada Malatya’yı en iyi şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye çalışan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hüsnü (6 yıl önce)
    organizasyon rezil, ortam rezil geçen hafta elazığ tanıtım günlerinde her şey düzenliydi, 2 katı daha fazla stant ve etkinlik vardı. Malatya da birbirini yemeye devam etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Tanitim.cok.guzel.dunya.piyasesine.tanitmak
    0
    0
    Yanıtla