SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Vekil Taslaktan İmzasını Çekti

A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "50'nin üzerinde AK Partili vekil Anayasa değişikliği taslağından imzasını çekti" dedi. İmza sayısı 184'ün altına düştü ve teklif yeniden imzaya açıldı. Teklif bugün çıkmazsa, haftaya kalıyor.

AKP, CHP’nin Anayasa değişikliği teklifinde yer alan imzaların "depo imza" olduğu yönündeki iddialara son vermek için, imzalarını bugün geri çekiyor. Şu ana kadar yaklaşık 50 milletvekili TBMM Başkanlığı’na sundukları dilekçelerle 30 Mart’ta Anayasa değişikliği tekliflerinden imzalarını çektiklerini bildirdiler.

AKP’nin aldığı son kararı Meclis’te Grup Başkanvekili Suat Kılıç açıkladı.

Kılıç, bazı milletvekillerinin Anayasa değişikliği teklifindeki imzasını geri çektiğini ifade ederek, metnin yeniden imzaya açılmasıyla imza tartışmalarının sona ereceğini söyledi. Kılıç şöyle dedi: "Biz Anayasa değişikliğinin imzalarını değil, özü itibariyle tartışılmasını istiyoruz. Reform niteliğini değerindeki değişiklik tartışılsın istiyoruz. Değişikliğin özü demokrasidir. Bunlar maksatlı girişimlerdir. Bu anlamsız tartışmalara son vermek için imzaları geri çektik. Bugün imzaları yeniden topluyoruz. Yetiştirebilirsek öğlenden sonra TBMM Başkanlığı’na sunacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız