SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'nin Alt Yapısı Yenilendi

0
Güncellendi - 2017-03-15 17:49:13
Pütürge'nin Alt Yapısı Yenilendi
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; 6.3 milyonluk yatırımla Pütürge İlçesi'ne 50 yıl hizmet verecek modern bir altyapı çalışması tamamlandı.

 MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Pütürge’nin ilçe merkezine 50 yıl hizmet verecek sağlam bir içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladık. Çalışmalar kapsamında Pütürge İlçe merkezine toplam maliyeti 6.3 milyon TL tutarında olan 20,5 km’lik içmesuyu hattı, 500 adet abone bağlantısı, 2 adet içmesuyu deposunun yanı sıra 20 km’lik kanalizasyon hattı, 2 adet terfi merkezi, 1.164 adet muayene ve parsel bacası çalışmalarını tamamlayarak Pütürge ilçe merkezinin altyapısının tamamını yeniledik. 11 İlçe merkezinin altyapısının tamamının yenilenmesi için projelerimizi hazırladık. Yakın zamanda Doğanyol’un altyapısını tamamen yeniledik. Şuan Doğanşehir, Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinin merkez içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Arguvan ve Yazıhan ilçelerimizin de merkez altyapısının tamamını yenilemek için ihalelerini yapık. En kısa sürede çalışmalarına başlayacağız. Yapılan çalışmalar Malatya’mıza uzun yıllar hizmet verecek sağlam bir altyapı içindir. Bu çalışmalar sürecinde hemşehrilerimizin göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ederim. İlçe halkımız için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız