SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'50 Yıl Sonrası İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya'ya yakışan ve 50 yıl sonrasını kapsayacak projeler üzerinde durduklarını söyledi.

Fındıklı yaptığı açıklamada, bulundukları tesislerin TOKİ'ye devir olmasının gündemde olduğunu ve bunun da kendilerine yeni tesisler kazandırma noktasında bir çalışma olacağını ifade ederek, "Arsa üretimi çalışmalarımız bitti. Birkaç arsa konusunda da görüşmelerimiz devam ediyor. Biz de projelendirme çalışması içine girdik. Malatya'ya yakışan ve 50 yıl sonrasını kapsayacak projeler oluşturuyoruz. İnşallah bu projelerimiz Malatya'ya büyük katkılar sağlayacak. Örneğin bin 500 kişilik olan kapalı spor salonumuzu, yeni yapacağımız kapalı spor salonumuz ile kapasitesini 5 bine çıkaracağız. 11 bin kişilik olan stadımızı 20-25 bin kişi kapasiteye çıkarmayı hedefliyoruz. Kapalı yüzme havuzumuz yarı olimpik bunu tam olimpik yapmak istiyoruz. Ayrıca bir açık yüzme havuzu ile kamp merkezi ve daha büyük bir gençlik merkezi talebimiz var. Malatya'da milli takım kamplarının rahatlıkla yapılabilmesi için tam donanımlı bir kamp merkezine ihtiyacımız var. Bu projeler olgunlaştıkça sizlerle paylaşacağız. İnşallah bu projeler hayata geçirilirse Malatya'nın tesis anlamında 50 yıl önünü açmış olacağız" dedi.

Yaz spor okullarına kayıtların devam ettiğini belirten Fındıklı, "Bu yılda Malatya'da il spor merkezlerini açtık, kayıtlar sevindirici, kayırlarımız halen devam ediyor. Rakamlar da bizleri sevindirdi. 14 branşta faaliyet yapıyoruz ve en çok rağbet yüzme sporuna oldu. Çalışmalarımızdan da memnunuz. Tesislerimiz pırıl pırıl ve öğrencilerimiz deneyimli antrenörlerimiz ile çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

Fındıklı, Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumu da değerlendirerek, "Malatyaspor bizim kanımız ve canımız. Takımın her galibiyetinde seviniyoruz, mağlubiyetinde yemek yiyemiyoruz, huzurumuz kaçıyor. Gönül istiyor ki süper lige yine çıkalım ama küme düşmesi bizleri üzüyor. Biz, her türlü yardımı yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. İnşallah idari ve yönetimsel sorun çözülür ve iyi bir kadroyla yollarına devam ederler" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız