SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Yıldır Hizmet Veriyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:54
50 Yıldır Hizmet Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi, üniversite öğrencilerine burs toplamak için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından Tektaş Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Emine Taşçı, dernek yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda yardım sever bayan katıldı.

Etkinlikte konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Emine Taşçı, "Ülkemizin ilk sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği, 1928 yılında kurulmuştur. Malatya şubesi de 1964 yılından beri çok güzel faaliyetlerde bulunmuştur. İnşallah bu bayrağı çok güzel bir şekilde daha ileriye taşıyacağız. Derneğimiz eğitim amaçlı çalışmaktadır. Her sene 100 üniversite öğrencisine eğitim bursu vermektedir. Bunun yanında okullarımıza da yardımda bulunuyoruz" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Yardım Sevenler Derneği çok önemli bir okuldur. İnsani değerlerin çok yoğun yaşandığı, mağdur ve mazlum insanları arayıp, bulan ve onlara yardım eden bir ekip var. Şimdiye kadar yiyecek ve giyecek yardımlarını her daim yaptılar. Ama en önemli yardımı, evlatlarımızı ve öğrencilerimizi okutarak yaptılar. İnsana yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu bilerek, evlatlarımızı yetiştirdiler" şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinlikte elde edilen gelirin, üniversite öğrencilerine burs olarak verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız