SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Yıllık Muhtara Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:56
50 Yıllık Muhtara Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yarım asırlık Muhtar Ahmet Gökuç’u ziyaret etti. Milletvekili Öznur Çalık’a, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, Partinin İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililer de eşlik etti.
Merkez Şifa Mahallesi Muhtarı Ahmet Gökuç, 50 yıldır Şifa Mahallesi'nin muhtarlığını yapıyor.
 
Muhtar Gökuç, "Öznur Çalık, Şifa Mahallesi'nin milletvekilidir. Mahallemizin sorunlarını tek tek söyleyeceğiz. İnşallah sizde yapmaya yaptırmaya gayret edeceksiniz” dedi. Tüfenkçi de konuşmasında, "Sadece seçimde halk ile beraber olan bir partinin mensupları değiliz. Çalışmalarımızı il teşkilatı olarak bütün milletvekili arkadaşlarımız geldiğinde hem mahalleleri hem de esnafı ziyaret edip oradaki sorunları tespit edip gerekli yerlere çözümü noktasında gayretkar oluyoruz" diye konuştu.
 
Milletvekili Öznur Çalık da, "Şifa Mahallesi'nin bende ayrı bir yeri ve özelliği var. Şifa Mahallesi'nin muhtarı yaklaşık yarım yüzyıllık bir muhtar. Benim çocukluğumu bilen Ahmet amcamız. Muhtarımız ilkokula giderken ortaokula giderken Ahmet amcamızdı, halen Ahmet amcamız. Bir mahalleye 50 yıl muhtar seçilmek her baba yiğidin harcı değil. Mahallenin sorunlarını kendi sorunları gibi bilip kendi evlatları gibi bize iletti. Ben demokrasinin seçilmiş en önemli bireylerinin muhtarlar olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız