SON DAKİKA
SON DEPREMLER

500 Aileye Gıda Yardımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından kurulan ve başkanlığını Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yaptığı Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği, Kurban Bayramı öncesi 725 aileye gıda yardımı yapma kararı aldı. Bu kapsamda ilk etapta 500 aileye gıda paketi verilmesi ile ilgili olarak bir tören düzenlendi.

2 Ocak Pazartesi günü Belediye İş Hanı’nda düzenlenen tören sırasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akın, yardım paketlerinin Esenlik Şirketi tarafından hazırlandığını ve her bir paketin içerisinde 75 YTL değerinde gıda maddelerinin bulunduğunu belirtti.

Akın konuşmasında, Malatyalı işadamlarının ve hayırseverlerin Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği’ne bağışta bulunabileceklerini belirterek, yapılacak bağışların vergiden düşülebildiğini belirterek, “Derneğimiz, bu bağışları fakir, muhtaç vatandaşlara gıda, giyecek ve maddi yardım olarak ihtiyaç sahiplerine planlı şekilde ulaştırma gayreti içindedir. Belediyemizin kuruluşlarından biri olan Esenlik Şirketimiz yardım paketleri hazırlamıştı. Biz bu yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz.

İlk etapta 500, Kurban Bayramı’na kadar ise 225, toplam 725 ihtiyaç sahibi aileyi kapsayacak yardım dağıtımına başlandığını belirten Belediye Başkanı Akın, fakir ve mağdur ailelerin bayrama ihtiyaçlarının bir bölümünün karşılanmış olarak girmesini sağlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Derneğin Belediye İş hanı 3. katında hizmet verdiğini söyleyen Akın, “Kırtasiye, gıda ve giyim reyonlarımız var. Gerek Malatya, gerek İstanbul ve diğer şehirlerimizde yaşayan yardımsever hemşerilerimizin yapacakları yardımları sistematik olarak, bilgisayar ortamında hemşerilerimize ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Akın’ın konuşmasından sonra Esenlik Şirketi tarafından hazırlanmış olan gıda paketlerinin ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesine yönelik çalışmalar başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız