SON DAKİKA
SON DEPREMLER

500 Genç Dilek Balonu Uçurdu

0
Güncellendi - 2016-03-07 18:10:56
500 Genç Dilek Balonu Uçurdu
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Konseyi Başkanlığının organizesi ile birlik ve beraberlik dileyen 500 genç, 100 adet dilek feneri balonunu uçurdu.

Gençlik Konseyi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, çeşitli renklerdeki 100 adet dilek fenerini birlik ve beraberlik dileği ile gökyüzüne gönderdi. Kapalı Çarşı önünde gerçekleştirilen organizasyonda farklı görüş ve fikirden 500 genç, kardeşlik vurgusu ile toplanarak, birlik ve beraberlik dileği ile dilek feneri balonlarını uçurdu. Konu ile alakalı açıklama yapan Gençlik Konseyi Başkanı Ahmet Bayduz, “Birlik ve Beraberliğe Bir Fener de Sen Yak” sloganı ile yola çıktıklarını ifade etti.

Bayduz, “Her görüşten ve her fikirden gençler ile beraber gökyüzüne dileğimizi dileyerek gönderdik. Bu projemiz sadece sosyal sorumluluk ve farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz organizasyondur. Her zaman vatanımızın bölünmez bir bütün olduğunu, hepimizin kardeşçe, ayrım yapmadan yaşadığı, birlik ve beraberlik içinde yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğimiz günler için dua ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu projede üyelerimizin tutumu ve beraberce aynı projede bulunması beni çok mutlu etti” diye konuştu.

iha

_MG_5839

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız