SON DAKİKA
SON DEPREMLER

500 Kişiye Davet

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un maddi sorunlarının çözümü için çalışmalar sürerken, Malatya'daki 500 işadamı, tüccar için Polisevi'nde çaylı bir toplantı düzenlendi. 3 Kasım akşamı yapılacak toplantının yazısında "davet edenler" olarak 23 isim yeraldı.

Malatyaspor antetli yazı olarak gönderilen davetiyede şöyle deniliyor:

"Tüm Malatyalıların ortak sevdası ve ilimizin en önemli tanıtım markası olan Malatyaspor tarihinin en ciddi kriz dönemlerinden birini yaşamaktadır.

Bu krizin, büyük Malatya Camiasının kenetlenmesiyle aşılabileceği muhakkaktır.

Bu konuyu birlikte değerlendirmek ve birlikte çözümler üretmek amacıyla 03 Kasım 2007 günü saat 20.00 de Malatya Polis Evinde bir çaylı toplantı tertip edilmiştir.

Söz konusu toplantıya katılımınızı rica ederiz.

Sıkıntılı ve mutlu günlerde hep birlikte olmak dileğiyle,

Sevgi ve saygılarımızla

DAVET EDENLER

1. H. İbrahim DAŞÖZ Malatya Valisi
2. H.Cemal AKIN Belediye Başkanı
3. Mücahit FINDIKLI Malatya Milletvekili
4. Ömer Faruk ÖZ Malatya Milletvekili
5. İhsan KOCA Malatya Milletvekili
6. Öznur ÇALIK Malatya Milletvekili
7. Fuat ÖLMEZTOPRAK Malatya Milletvekili
8. Mehmet ŞAHİN Malatya Milletvekili
9. F.Mevlüt ASLANOĞLU Malatya Milletvekili
10. Ali Osman KAHYA İl Emniyet Müdürü
11. Atilla KANTARCI Malatyaspor Kayyum Heyeti Başkanı
12. Hasan Hüseyin ERKOÇ Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı
13. Şevket KESKİN Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı
14. Ali EVREN Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop.Başkanı
15. Mehmet Tahir KALAYCIOĞLU Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı
16. Sabri AKIN MÜSİAD Şube Başkanı
17. Mehmet Ali KAVUK MASİAD Başkanı
18. Kubilay KARAASLAN MAKİAD Başkanı
19. Ali Abbas DAŞAN MOSİAD Başkanı
20. Yalçın GEYİK Malatya İhracatçılar Dernek Başkanı
21. Haydar KARADUMAN Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı
22.Orhan ÇEKİN MAGDER Başkanı
23. Zeki DAĞ Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı"

Bu arada, benzer bir toplantının da İstanbul'da organize edileceği öğrenildi.

Öte yandan, İstanbul'da faaliyet gösteren Malatyalı bir grubun, yönetime talip olabileceği, bu konuda önümüzdeki günlerde grup yetkilileri ile Kayyum Heyeti arasında bir görüşme yapılacağı haber alındı. Ancak, Malatyaspor'un bugüne kadar karşılaştığı sıkıntılara karşın ortaya çıkmayan ve adı duyulmayan bu grubun, Haşim Karadağ yönetimine yakın bazı basın organları aracılığıyla kamuoyuna lanse edilmeye çalışılması dikkat çekti.

MHP'DEN MALATYASPOR AÇIKLAMASI..
MHP İl Başkanı Ömer Ekici de, düzenlediği basın toplantısında Malatyaspor'la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ekici, sorunun "Valinin üzerine atıldığını" öne sürerek, milletvekillerine de eleştirilerde bulundu ve şöyle dedi:

"Malatya Spor’un var oluş veya yok oluşuyla karşı karşıya kaldığı bu günlerde,Malatya’lıların büyük bir destek ve umut bağlayarak seçtikleri siyasiler tarafından,büyük bir sorumsuzluk örneği sergilenmektedir.

Malatya spor bugün kayyuma bırakılmış, sahibi olmadığı için atanan kayyum tarafından büyük bir öz veriyle yürütülmeye çalışılmaktadır.

Ama nasıl bir öz veri ve sıkıntı içerisinde,sahaya çıkaracak futbolcu eksiğini tamamlamaya çalıştıkları Malatya kamu oyu tarafından,dün oynanan maçta açıkça görülmüştür.Ben yinede kayyumda görev alan arkadaşların ve özellikle büyük sıkıntılar içerisinde can hıraş bir mücadeleyle ,Malatya Sporun onur mücadelesini veren,Malatya Spor oyuncularını ve sahipsiz gününde tek sahip çıkan Malatya Spor taraftarlarını bir kez daha kutluyor, bebrik ve teşekkür ediyorum.

Ama şunu da belirtmek lazım ki; nereye kadar öz veri?.Bu öz veri Malatya Spor’u kurtarmaya yetecek mi?.

Malatya’nın göz bebeği Malatya Spor’un her gün biraz daha yok oluşa yaklaştığına şahit oluyor ve bundan büyük bir üzüntü duyuyoruz..Ama maalesef Malatya’lıların vekaletini vererek,Malatya’ya vekil yaptığı siyasilerin hiç umrunda değil.Atmışlar Sayın Vali Bey’in üzerine. Vali Bey büyük bir gayret ve samimiyetle bir şeyler yapmanın çabası içerisinde,her kesime çağrıda bulunarak,kapı kapı dolaştığına sık sık şahit oluyoruz.Sağ olsun,ama bu sorumluluk Sayın Valimizin önceliği değildir.

Bu sorumluluk Malatya’nın her menfaatini ve çıkarını korumak için vekalet vererek seçtikleri Sayın Vekillerin ve Belediye Başkanı’nın önceliği olmalıdır.Sayın Vali Bey’in sahiplenmesi bunlardan sonra olması gerekirken, adeta sanki bunlar Malatya Spor’un düştüğü bu durumdan memnun,yalnız Vali Bey rahatsız,gibi bir gerçekle Malatya Spor karşı karşıyadır.

Malatya spor ciddi bir sahipsizlikle karşı karşıyadır. Burada Malatya’nın vekili ve şehremini olduğunu söyleyenleri, Malatya Sporu düştüğü bu durumdan kurtarmak için,sorumluluklarından kaçmadan,vekaletin gereğini yerine getirerek,Malatya Spor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak,Malatya Spor’un geçmişte olduğu gibi,her zaman yanında olduğumuzu ve Malatya spor için,destek anlamında ,elimizden ne geliyorsa yapmaya ,hazır olduğumuzu bildiririz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız