SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'500 Kişiye İş Sağlayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili Mehmet Şahin, Malatya'ya 100 milyon YTL'lik yatırım ile 500 kişiye istihdam imkanı sağlayacak bir firmayı Malatya'ya yatırım yapma hususunda ikna ettiğini bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu firma yetkilileriyle uzun zamandan beri görüşmelerini sürdürdüğünü belirtti. Projeyi mutlaka Malatya'ya kazandırmak istediklerini kaydeden Şahin, açıklamasında, "Bunun için herkesin katkı sağlaması ve yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum. 15-20 dönümlük uygun bir arsa temini hususunda gereken araştırmaları halen yapmaktayız. Bu konuda gerek kamuoyu gerekse yerel yöneticiler ve işadamlarıyla görüşmeler yapıyoruz. İnşallah olumlu bir gelişme sonucu yakında hayırlı haberi sizlerle paylaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Açıklamasında, Malatya'nın her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Şahin, şu görüşlere yer verdi:

"Eminim ki iki Cumhurbaşkanı ve dünya çapında iş adamları ve ilim adamları yetiştiren Malatya yıllardır küllenen enerjisiyle kaybettirilmek istenen ama hiçbir zaman kaybetmediği imajını tekrar düzelterek bir dünya kenti haline gelecektir. Bu konuda iş dünyamızdan yerel yöneticilerimize ve medya kuruluşlarımızdan tüm kamuoyuna kadar herkesin katkılarını ve olumlu sinerjilerini bekliyoruz. İkinci AK Parti iktidarı olarak bıkmadan usanmadan Türkiye'yi nereden nereye taşıdığımızı bizi takip etmeye devam edenler görecektir."

Öte yandan, TBMM Dışişleri ve Parlamentolar Arası Birlik Komisyonları üyesi olan Şahin'in başkanlığında oluşturulan AB Proje Grubu'nun, bütün AB ülkeleri ile ABD'nin değişik eyaletlerinde üyeleri bulunan tecrübeli ve kariyer sahibi akademisyenlerden oluşan bir grup olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız