SON DAKİKA
SON DEPREMLER

500 Koli Yardım Gönderildi

0
Güncellendi - 2016-03-24 01:42:36
500 Koli Yardım Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından,Doğu Anadolu Bölgesindeki terör mağdurları, Suriyeli mülteciler ile Suriye’deki iç savaş dolayısıyla zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine 500 koli gıda yardımında bulundu. Yardım nedeniyle belediye binası önünde bir tören düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şefik Şengün, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Güner Özer ile ilgili daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün yaptığı konuşmada terör olaylarıyla ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmaya çalışıldığını belirterek,  “Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Birlik ve beraberliğimiz ilelebet sürecektir

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin ve mağdurların yanında olmaya çalışıyoruz. Daha önce başlatmış olduğumuz yardımlarımızın bugün dördüncüsünü gönderiyoruz. 2015 Aralık ayından itibaren her ay düzenli olarak yardımlarımız devam etmektedir.  Göndermiş olduğumuz yardımlar Suriyeli mültecilere, terör mağdurlarına ve Bayırbucak Türkmenlerine dağıtılmaktadır. Bu yardımların gönderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman mağdurların yanında olduğunu belirten AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Güner Özer, bu yardımlardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ile diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız