SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'500 Lira Verilmeli'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç, "Ülkemizin bu yeni siyaset anlayışına ihtiyacı var" dedi.

Aksaç Otel'de, partilerinin kuruluşunun birinci yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yapan TP Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç, "Ülkede yeni bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek üzere, "Yeni Siyaset Yeni Dönem" temel sloganıyla, ülkemize yeni bir siyaset anlayışı getirmeyi ve bu doğrultuda yeni bir dönemi başlatmayı hedef seçtik. İşte Türkiye partisi, 25 Mayıs 2009'da, bu tarihi misyonu üstlenmek üzere kuruldu.

Daha kurulduğumuz gün, bu yeni siyaset anlayışıyla ülke sorunlarını nasıl çözeceğimizi projelerimizi ortaya koyarak açıkladık" ifadelerini kullandı.

Aksaç, Herkesin birbirine eşit, birinci sınıf vatandaş olacağı,Kadınların ve gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olmalarının sağlanacağı,Gençlerimizin geleceğe ümitle bakabileceği, üniversite sınavlarının kaldırılacağı, dersanelerin kapanmak zorunda kalacağı, meslek liselerin sayısının arttırılıp, gençlerin meslek sahibi yapılacağı, tüm öğrencilerin eğitim giderlerinin devlet tarafından karşılanacağı, esnafın ve sanayicinin, tarım üreticileri ve hayvan üreticilerin yüksek vergilerin engelinden kurtarılacağı, maaşlarda yeni ve gerçekçi bir düzenleme yapılarak, memur, işçi ve emeklilerinin sıkıntıdan kurtarılacağı, işçinin, memurun, esnafın, emeklinin, çiftçinin yüzünün güleceği, Türkiye Partisi, ülkemizde yepyeni bir dönemi başlatacak partidir. Bu nedenle ülkemizin bu yeni siyaset anlayışına ihtiyacı var" diyerek, TP'nin iktidara gelmesi halinde yapacaklarını dile getirdi.

Don'dan zarar gören kayısı üreticileri için açıklanan kredi ertelenmesi ve dönüm başı 150 TL verilecek olmasını değerlendiren Aksaç, "Dönüm başına verilmesi vaad edilen 150 TL'nin 500 TL'ye çıkarılmasını istiyoruz. Çünkü, kayısı üreticisi yılda bir kez verim alıyor ve tek geçim kaynağı kayısıdır"şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız