SON DAKİKA
SON DEPREMLER

52 Şüpheli Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:04
52 Şüpheli Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekipleri, son 1 hafta içerisinde çeşitli olaylara karışan ya da karıştıkları olaylar nedeniyle aranmakta olan toplam 52 kişiyi yakalayarak adli makamlara teslim etti.
 
Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
 
"İşlemiş oldukları suçlardan dolayı haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen şahısların yakalama emri ve Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yakalama müzekkereleri çıkartılan şahıslardan 52 kişi Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.
 
* Adam Öldürmeye Teşebbüs suçundan hakan Y.
* Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan Emre g. Yakup Y. : 2
* Basit Yaralama suçundan Yılmaz G. Ramazan Ö. Ahmet Turan A. Doğan K. Serkan Y. Meral K. Mehmet Emin B. Talip K. Abdullah D. Serdar Ç. Erdal Ç. : 11
* Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundan Mehmet K. Nadir T. Kasım Ç. Hilmi F. Mehmet Turgut İ : 5
* Dolandırıcılık suçundan Haşim G.
* Fuhuş İçin Yer Temin Etmek suçundan Aliseydi E.
* Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürme suçundan İbrahim S.
* Görev Yaptırmamak İçin Direnme suçundan Fazlı A.
* Hakaret suçundan Şevket Ç. Ramazan Rasim T. : 2
* Hırsızlık suçundan Beyaz K. Osman Ç. Nursel K. Hakan Ç. Alican Ö. Ekrem Ö. Turgut Ö. Yusuf T. Fatma Gül E. Zühal G. Emre A. : 11
* Kasten Öldürme suçundan Ahmet Ç. Hakan Ç. Ayetullah Ç. : 3
* Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma suçundan Ali A. 
* Kumar Oynanması İçin Yer Sağlama suçundan Vahap S. Mehmet Zeki Ö. : 2
* Nafaka Hükümlerine Uymamak suçundan Ahmet K.
* Özel Hayatın Gizliliğini İhlal suçundan Nihal T.
* Resmi Belgede sahtecilik suçundan Cafer Y.
* Tehdit suçundan Maden V. Ali U. : 2
* Uyuşturucu Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan Emin E. Erol S. : 2
* Yağma suçundan Serkan P.
* Yedi Emin Görevini Suistimal suçundan Sevda K.
* Zimmet suçundan Salim D." 
 

MOBESE ARACILIĞIYLA..
Öte yandan, polis tarafından MOBESE kameraları aracılığıyla yapılan trafik denetimlerine ilişkin olarak da "Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, 02.04.2012 tarihi ile 07.04.2012 tarihleri arasında Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) aracılığıyla yapılan trafik uygulamasında;
 
-90 adet araca 47/1-B maddesinden (Kırmızı Işık İhlali) 
-47 adet araca 47/1-C maddesinden (Trafik İşaret ve Levhalarına Uymamak)
-16 adet araca 58 (Yolcu İniş Binişlerini Yolun Sağ Tarafından Yaptırmamak)
-4 adet araca 60/1-A (Duraklamanın Yasak Olduğu Yerlerde Duraklamak)  maddelerinden; toplam 157 araca 18.684 TL cezai işlem uygulanmıştır." bilgisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız