SON DAKİKA
SON DEPREMLER

53 'Satıcı' İçerde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya son 3,5 ay içerisinde uyuşturucu suçlarından tutuklananların toplam sayısının 53 olduğu bildirildi. Bunların büyük çoğunluğunu "torbacı" olarak da adlandırılan, sokak satıcıları olduğu öğrenildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sokakta uyuşturucu satanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda önemli başarı sağlandığı belirtildi.

Özellikle MAŞTİ çevresi, parklar, okul önleri, alışveriş merkezi çevreleri ve vatandaşların yoğun olarak gittiği noktalarda uyuşturucu satan şüphelilere yönelik olarak yapılan operasyonlarda, son 3,5 ay içerisinde yakalandıktan sonra tutuklanıp ta cezaevine konulanların sayısı 53 olarak belirtildi.

Malatya'da son dönemde sokakta uyuşturucu satan kişi sayısındaki artış nedeniyle Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, yoğun bir çalışma içerisinde olduğu kaydedildi.

Öte yandan, velilerin çocuklarını okul önler, park ve kafere gittiğinde torbacı olarak nitelendirilen uyuşturucu satanlara yönelik uyarması ve kontrol etmesi istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız