SON DAKİKA
SON DEPREMLER

40 Kilometre Karelik Alan Tarandı... Haber Yok

0
Güncellendi - 2018-03-19 02:05:25
40 Kilometre Karelik Alan Tarandı... Haber Yok
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesindeki Tohma Çayı'nda, kayıp olduğu bildirilen 22 yaşındaki genç için arama çalışması devam ediyor.

Geçen pazar günü gece geç saatlerde evden ayrıldığı belirten ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Selim Can Kelici için arama çalışmaları devam ediyor.

Tohma Çayı’nda ve mahalle kırsalında yapılan arama çalışmalarına, AFAD, İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi (İNOSAR), Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği, UMKE, DAKUT, Polis, Jandarma, Malatya, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri katılıyor.

Edinilen bilgiye göre, 15 kilometrelik Tohma Çayını ve 40 kilometre karelik alanı tarayan ekipler, son olarak Tohma Çayı içerisinde bulunan kayaların kırılması ile arama çalışmalarında son kararı verecek.

Yaklaşık 50 kişi tarafından yapılan arama faaliyetlerinde ailenin tedirgin bekleyişi sürüyor.

Aramaya, Darende Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı da destek veriyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız