SON DAKİKA
SON DEPREMLER

550 Bine Üç Otobüs

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, engelli vatandaşların da kullanabileceği donanıma sahip 3 yeni otobüs satın alındığı bildirildi.

Belediyeden bu konuda yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından şehiriçi toplu taşıma hizmetlerinin daha rahat, güvenli ve hızlı bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla otobüs filosunu yenileme çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Malatya Belediyesi tarafından engelli vatandaşların da kullanabilecekleri üç adet yeni otobüs alınarak hizmete sunuldu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır; Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ve beraberindeki engellilerle birlikte, yeni alınan otobüslerde incelemeler yapıp açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın engellilere seçim öncesi sözler verdiğini hatırlatan Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, “Belediye Başkanımız seçim öncesi bize verdiği sözleri yerine getirdi. Malatya da yaşayan engellilerin daha rahat seyahat etmeleri için değerli Belediye Başkanımız Ahmet Çakır yeni otobüsler aldı. Bütün engelliler adına kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Mimarı ve fiziki sorunlarımızda da çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Malatya da gerçek hizmeti göreceğiz” dedi.

Engellilere uygun otobüs alacaklarını daha önceden beyan ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, amaçlarının engelliler için engelsiz Malatya’yı oluşturmak olduğunu söyledi.

Başkan Çakır, “Bu amaçla engelli vatandaşlarımızın da kullanabilecekleri özelliklere sahip otobüsler aldık. Bununla beraber alacağımız diğer otobüslerde engellilerin kullanabileceği özelliklere sahip otobüsler olacak. Böylece Malatya genelinde her mahalleye engelli vatandaşlarımızın da kullanabilecekleri otobüsler gitmiş olacak. Bu sayede engellilerimizin ulaşım sorunu ortadan kalkacaktır. Alınan yeni otobüslerin yaklaşık maliyeti 550 bin Türk Lirası. BMC marka olan otobüslerimiz klimalı, tam otomatik özelliklere sahiptir” dedi.

Sakatlar Derneğine üye engelliler de yapılan ulaşım hizmetinden çok memnun olduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür edip, çiçek verdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız